USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Беломоїна взяла срібло на «репетиції» кубків світу

25 Квітня 2017 07:00
Після перемоги на словенських плаях луцька велогонщиця Яна Беломоїна вдало виступила на турнірі в австрійському Гаймінгу. Яна фінішувала другою, пропустивши вперед лише швейцарку Лінду Індерганд.

Більш, ніж вражаючий, результат на австрійській трасі показала швейцарка. Лінда домінувала зі старту гонки і відірвалася від найближчої переслідувачки – Беломоїної – на 1 хвилину 52 секунди. Третьою до фінішу прийшла досвідчена полячка Майя Влощовська (+2:36).

«Змагання в Австрії були з серйозними конкурентами. Вийшов своєрідний тест на готовність перед кубками світу. Я задоволена своїм другим місцем, це гідний результат на таких перегонах», - поділилася Яна Беломоїна.
Уже після першого повороту швейцарка відірвалась від пелотону. Впевнено другою весь час трималась волинянка. А от бронза для польської чемпіонки і так є великим успіхом, адже після невдалого першого кола Майя йшла на 13 місці.
«Траса в Гаймінгу – одна із найтехнічніших. Вона дуже складна, адже вся вкрита коріннями і камінням. Але я ще з юніорського віку сюди на перегони приїздила, тому траса мені вже добре знайома. З кожним роком відчуваю, як додаю швидкості на техніці», - розповіла Яна.

У волинської велогонщиці є менше тижня, аби підготуватися до наступних стартів у німецькому Хойбаху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 27 Квітня 2017 21:42
Молодець!Успіхів тобі,Яночка,в твоїх нових стартах!Ти-краща!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus