USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка запевняє, що її ошукав чиновник ОДА з дружиною

21 Лютого 2018 19:37
Підприємниця з ринку «Львівський» постраждала, придбавши кіоск у чиновника ОДА.

Про це стало відомо сьогодні, 21 лютого, під час засідання міськвиконкому, пише Волинь.online.

Підприємець Юлія Омельчук стверджує, що вона стала жертвою злочину. Вона розповіла, що начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської ОДА Юрій Кресак та його дружина Ірина Кресак за попередньою домовленістю керівницею ринку «Львіський» Русланою Крикотою продали їй МАФ за 5 тисяч доларів, який з їх слів, був розміщений на території ринку.

«З квітня 2017 року, коли Крикота продала земельну ділянку для Руслана Юзви для будівництва, то я дізналась, що МАФ розміщений на комунальній землі, ще й за межами червоних ліній. Пан Юзва повідомив, що за послуги тепер платити йому та готуватися до виселення, бо буде багатоповерхівка», – розповіла жінка.

Член виконкому Ігор Муковоз попросив не називати людей шахраями, поки цього не визнав суд. Жінка підвердила, що нотаріально придбання кіоску жінка не посвідчувала.

У подальшому стало відомо, що Крикоті відмовили у зміні цільового призначення для відведення земельної ділянки для обслуговування ринку на Львівській, 100, а також, що договорів оренди для обслуговування ринку не було, отож, ринок діяв нелегально, а місця на ньому здавали незаконно. МАФи були розміщені самовільно, більше того, частина МАФів була розміщена на комунальній землі. Не зважаючи на це, пан Юзва почав вимагати негайного демонтажу, погрожуючи.

Жінка звернулася у поліцію про злочин. А собі знайшла місце на вулиці Львівській, 73. Жінка пояснила, що є мамою двох неповнолітніх діток і провадження підприємницької діяльності саме у районі Львівської дасть змогу їй доглядати за дітьми.

Члени виконкому погодили їй розміщення кіоску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Льоня Показати IP 21 Лютого 2018 20:04
Юзва бандит ще той
так до Льоня Показати IP 21 Лютого 2018 20:21
як і члени виконкому
—— Показати IP 21 Лютого 2018 22:37
Юзва клоун...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus