USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка переконана, що її хвору дитину вилікують у Трускавці

18 Березня 2009 12:12
Сьогодні, 18 березня, на особистий прийом до заступника голови Волинської ОДА Святослава Кравчука звернулося 6 волинян. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Жителька міста Луцька просила у заступника губернатора посприяти у тому, аби її дворічну внуку, хвору на церебральний параліч, пролікували масажами у спеціальній клініці у Трускавці. Однак, пан Кравчук розповів лучанці, що 24 дневна путівка до цього закладу коштує приблизно 12-13 тисяч гривень.
«З нинішньою ситуацією ми можемо допомогти лише 5 тисячами гривень», – зазначив Святослав Кравчук. Посадовець запропонував жінці пролікувати дитину в Дачному чи у Волинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
З проханням допомогти фінансово звернулася ще одна мешканка обласного центу. За словами жінки, її 15-річну дочку прооперували 2 роки тому. Однак, наразі ситуація зі здоров’ям дівчинки не є стабільною – вона щодня погіршується. «У неї відказали ноги і почали відказувати руки. У нас була комісія, яка постановила виділити 24 тисячі гривень на чергову операцію, та зараз криза», – бідкається лучанка.
«У нас грошей на операції чорнобильців немає. Можемо виділити лише 5 тисяч гривень, та безкоштовно машину швидкої на транспортування до місця оперування», – сказав пан Кравчук.          
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 14:25
На кого розраховані ціни в українській, підкреслюю - українській клініці?
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 16:16
цю клініку вчора по ТБ показували, європейці крепко хвалили за їх авторську методику якогось нашого дохтора - хочуть тратити гроші на лікування европейських діток від ДЦП в Трускавці
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 17:57
в тому санаторії вже відпочили діти чиновників, а простим людям лишилось тільки 5 тисяч гривень...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus