USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка виграла путівку за кордон

2 Серпня 2008 09:28

Під час фінальної вечірки «PLAYGIRLS» у нічному клубі «Золото» було розіграно путівку до однієї із країн Європи, - інформує 1 серпня репортер «Волинських Новин».
Упродовж п’яти тижнів під час тематичних вечірок «PLAYGIRLS», у рамках проекту «MTV проти R\'n\'B»,  відбувалися запальні дискотівки та розіграші цінних призів. Під час фінального свята було розіграно туристичну путівку до Угорщини.
Свято розпочав Володимир Матіюк (DJ Mix), що ритмами R\'n\'B розважав публіку. Близько 02.00 за допомогою лотереї одна із відвідувачок клубу «Золото» (панянка, щоправда, не побажала «світити» власне ім’я) стала власницею ваучеру, який дозволяє відпочити закордоном двом особам.
Продовжив фестиваль Сергій Саган (DJ Sagantip), який ритмами house та electro-house розважав публіку до ранку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Серпня 2008 10:01
Якщо ваучер від фірми "7 зірок" то ніц не буде... Обіцяють, а потім кидають...
Snap_x Показати IP 4 Серпня 2008 13:46
Підфортило ж...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus