USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанкам пропонують безкоштовне обстеження на мамографі

24 Березня 2016 14:16
Безкоштовне обстеження за допомогою цифрової мамографії можуть пройти лучанки. Про це інформує Благодійний Фонд “СТОПРАК”.

Першою чергою така можливість буде надана жінкам із соціально незахищених груп населення.

Рентгенівський мамографічний цифровий комплекс Мадис — це сучасний засіб діагностики захворювань молочної залози. Він дозволяє виконати всі види скринінгових та діагностичних обстежень молочної залози, які передбачені в мамології. Комплекс використовує цифрову технологію отримання мамограм з візуалізацією зображення на екрані монітора, паперовому та цифрових носіях.

Для безкоштовного обстеження необхідно звернутись в БФ «СТОПРАК» (за контактним телефоном 098 621 02 81 – Ірина Бондар) та мати такі документи:

1. копію паспорта громадянина України;

2. медичне призначення лікаря з діагнозом, рекомендацією на проведення діагностики з зазначенням терміну.

Обстеження відбуватиметься у клініці Благомед.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
blabla Показати IP 24 Березня 2016 14:35
да да идите в этой клинике врачам внегласно приказано ставить ложные диагнозы и лечить от несуществующих болезней. увы только так медики сейчас выжывают. шкуродеры. идите если что в областную больницу.
шонебудь Показати IP 24 Березня 2016 16:38
Ви себе правильно назвали бла бла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus