USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучанку з двома малими дітьми хочуть позбавити квартири

20 Квітня 2013 14:30
Лучанка Оксана Блиндюк, яка самотужки виховує двох маленьких донечок, може опинитися на вулиці через кредит, який не вельми законно отримав її колишній чоловік.
Про це інформує ZIK.

На вулиці може опинитися лучанка разом із донечками – шести та півтора років. Її трикімнатну квартиру хоче відібрати «Ощадбанк» через неповернений колишнім чоловіком кредит.

«Мій колишній чоловік взяв у «Ощадбанку» кредит у сумі 75 тисяч гривень у 2008 році. На даний момент жодних проплат по даному кредиту не було здійснено», – зазначила вона.

Зі слів жінки, колишній благовірний розповідав, що хоче запустити власний бізнес. Отож, Оксана погодилася, аби заставою у кредитній угоді стала її трикімнатна квартира на вулиці Дорошенка. Однак – марно. Згодом з’ясувалося, що кредит у банку видали на підставі підроблених документів.

«У 2011 році суд виніс рішення про визнання його винним у тому, що він підробив довідку про доходи та трудову книжку та подав її в «Ощадбанк» для одержання кредиту. На даний момент ми звернулися в суд за визнанням договору поруки та іпотеки недійсними. Але наразі банк вислав мені рекомендованим листом вимогу, щоб я упродовж місяця звільнила трьохкімнатну квартиру, в якій я проживаю з двома малолітніми дітьми», – каже Оксана Блиндюк.

Вона звернулася по допомогу до прокуратури, аби правоохоронці розглянули правомірність рішення виконавчого комітету Луцької міськради. Цим рішенням давалася згода на заставу квартири під кредит. «При такій заяві повинна бути надана довідка про те, що в малолітніх дітей є інше місце проживання у разі відчуження квартири, але такого не надавалося. На даний момент – заява на розгляді в прокуратурі», – додала вона.

Поки ж жінка шукає захисту у прокуратурі та в суді, банк заходився виселяти її та двох малят із трикімнатної квартири. Оскільки у 2009 році суд вирішив стягнути борг, то справа перебуває на провадженні у виконавчій службі. Оксана Блиндюк 19 квітня отримала рекомендованим листом від банку вимогу упродовж місяця звільнити помешкання.

Колишньому ж благовірному, схоже, байдуже до долі власних дітей. «З доньками він не зустрічається. Чи їм щось треба – не телефонує, не питає. Коли ж я подзвонила йому і сказала, що мене виселяють з квартири, він мені сказав, що це – мої проблеми», – зазначила лучанка.

А наприкінці 2010 року, коли Оксана Блиндюк почала вимагати сплати боргу, колишній чоловік жорстоко її відлупцював, зламавши праву руку. Зрештою, суд визнав його винним у заподіянні тілесних ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
андрiй76 Показати IP 20 Квітня 2013 17:23
Любов зла-полюбила на свою голову"КОЗЛА"...Але закладати помешкання в якому проживаєш під якийсь "мутний"бізнес-проект???..Мяко кажучи не дуже розумно.Хоча по людськи то шкода буде цю жіночку,якщо банк"викине"її на вулицю разом з дітками...
Вова Показати IP 20 Квітня 2013 20:52
зачем ви девушки красивих любите???????????
зорянка Показати IP 20 Квітня 2013 21:03
проблема але непонятно чому ж жінка так зробила? це ж зразу було видно що то за перець її чоловічок
боржник Показати IP 20 Квітня 2013 21:19
у 2008 було там два кредитних інспектори Саша з Грішей. Вони стільки цих лєвих кредитів зробили, шо вкінці кінців їх вигнали. 10 відсотків і бери до 50 штук баксів, рєшали всьо. Потім в людей відбирали всьо шо можна. Вони і Наташі Кушнір "кредити" дєлалі. ті ще уроди
Галина Показати IP 20 Квітня 2013 21:35
Це страшно. Такого чоловіка і блговірним язик не повертається назвати. Бідна жінка.
Н працівник банку Показати IP 21 Квітня 2013 06:58
Як беруть гроші , то до юристів не ідуть. А ці гроші такі ж люди поклали на рахунок, і виходить їм потрібно пізніше з банком судитись.
Вот Так! Показати IP 21 Квітня 2013 12:49
Вважаючи наявність неповнолітніх дітей....Банк може тільки частину квартири, яка нележить чоловікові , собі відслюнявити і не більше....з першим правом викупити цю частину жінці з дітьми.ВСІ ІНШІ РІШЕННЯ СУДІВ -ТО Є ШАХРАЙСТВО,заздагеледь продумане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus