USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Лучанку змусили «ганятися» за документами, аби приватизувати землю

6 Серпня 2009 14:10


До першого заступника волинського губернатора Віталія Заремби звернулася 74-річна жителька Луцька, котра не отримала своїх документів на приватизацію земельної ділянки. Жінка розповіла про біганину поміж різноманітними установами, котрі і виробляють документи на приватизацію. Про це 6 серпня йшлося під час прийому громадян з особистих питань першим заступником голови облдержадміністрації, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Таке «гоніння» за документами триває із минулорічного листопаду. Лучанка розповіла, що в усіх установах вона справно платила за послуги, проте документів «на руки» так і не отримала. У кінцевому результаті «доброзичливці» поради їй звернутися до суду, проте пані вирішила прийти на прийом до першого заступника волинського губернатора.
 
Пан Заремба зауважив, що буде вивчати цю справу і шкодує про те, що на деяких із установ не можна повісити плакат із написом «Обережно, шахраї!».
 
Ще одна волинянка, котра пришла на прийом громадян, поскаржилася на будівництво бару поруч із її садибою у селі Вільхівка Горохівського району. Мовляв, її сусід розпочав будівництво без жодних погоджень із сусідами і, навіть, забудовує частину вулиці. Пані не без емоцій розповіла і про те, що у їхньому селі немає доброго керманича-хазяїна й нарікала на безвідповідальність сільського голови. Перший заступник голови Волинської ОДА Віталій Заремба запропнував створити спеціальну комісії, котра б складалася із архітектора, пожежника і інших осіб, котра могла встановити дозвільне право на забудову.
 
Загалом, на сьогоднівшній прийом громадян із особистих питань до першого заступника волинського губернатра завітало 3 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus