USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани - другі на польському марафоні

11 Жовтня 2016 12:12
Лучани стали другими на Жешувському марафоні.

8-9 жовтня спортивна делегація міста Луцька відвідала польське місто - побратим і взяла участь у 4 ПКО Жешувському марафоні. Про це інформує управління з питань фізичної культури та спорту.

У перший день змагань, у свято бігу, понад п’ятсот учасників долали дистанцію п’ятикілометрового забігу за Кубок «Prat & Whitney Rzeszow», який проходив вулицями древнього польського міста.

Найкращий результат серед жінок у своїй віковій групі показала лучанка Наталія Якимович. Павло Новосад і Олександр Оришко у групі М30 зайняли відповідно шістнадцяте і сімнадцяте місця. Андрій Єрко на фініші був двадцять дев’ятим, а Ігор Спасовський – тридцятим.

У неділю, другий змагальний день, наші спортсмени долали марафонську естафету, яка складалася з п’яти етапів (10 + 10 + 7 + 5 + 10 км). Серед більш як сорока команд, луцькі легкоатлети на фініші показали п’ятий результат (02:54:51).

Серед шести партнерських міст, які брали участь в естафеті, наша команда стала другою, пропустивши перед собою лише команду Івано-Франківська. А третіми стали спортсмени з міста Білефельд (Німеччина).

На урочистому закритті змагань наші спортсмени нагороджені медалями та почесним кубком.

Також члени делегації міста Луцька під час відвідування Жешува побували на спортивних об’єктах міста-побратима та ознайомилися з його історичними пам’ятками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus