USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Лучани, які отруїлися млинцями, готують скарги на супермаркет. Відео

5 Липня 2017 09:36
Троє лучан, які спокусилися на акційну ціну готових страв в одному із луцьких супермаркетів, нині перебувають у лікарні, діагноз – сальмонельоз.

Медики застергіають - кількість постраждалих може бути значно більшою, адже акційного товару продали понад 10 кілограмів. Лікарі категорично не радять влітку споживати готову курятину та яйця. А от у супермаркеті свою провину спростовують - запевняють, їм на них ніхто не скаржився. Детальніше про це – у сюжеті 5 каналу.



Лучанка Ірина впевнена: потрапила до лікарні після вживання млинців з курятиною, які купила у місцевому супермаркеті. Лише дивом отруєння оминуло чоловіка з дитиною.

"Я встати з ліжка взагалі не могла, мене швидка вже забрала з 40-градусною температурою. Купила три штучки всього-на-всього: собі, чоловікові і дитині", - розповідає пацієнтка Ірина Булич.

Крім Ірини, до інфекційного відділення потрапили ще двоє пацієнтів зі схожими симптомами. "У всіх клініка гастроентероколіта з вираженою інтоксикацією, діареєю, блювотою. Лікування надавалося відразу при поступленні. Збудник – сальмонела", - розповідає завідувачка відділення Волинської обласної інфекційної лікарні Галина Морочковська.

Сальмонельоз — такий діагноз встановили трьом пацієнтам лікарні, які куштували їжу з супермаркету. Усі вони розповідають: спокусилися акційною ціною, а тепер розплачуються здоров'ям.

"Це крапельниці, це уколи, це антибіотики, це купа грошей", - жаліється пацієнтка Ірина.

Лікарі наголошують: у курятину та яйця сальмонела потрапляє найчастіше. Влітку вона особливо швидко розповсюджується. Інкубаційний період - до 3 діб. У супермаркеті звинувачення покупців на свою адресу відкидають.

Пацієнти готуються писати скарги на супермаркет до контролюючих органів. Епідеміологи кажуть: нині довести, що сальмонела була саме в млинцях, важко. Поки відомо про три випадки отруєння стравою. Але постраждалих може бути більше, адже у той день супермаркет продав 10 кілограмів таких млинців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
123 Показати IP 5 Липня 2017 09:40
а вдома приготувати слабо???
333 до 123 Показати IP 5 Липня 2017 10:29
а який супермаркет написати слабо
Саня до 333 Показати IP 5 Липня 2017 12:27
Сюжет до кінця подивіться - там все видно!!!
Я до 123 Показати IP 5 Липня 2017 11:30
ага, слабо, бо зарах ХХІ емансиповане століття і жінки працюють на рівні з чоловіками, а то й більше, а не тільки те й роблять, що біля печі пораються і дітям цицьку дають. Супермаркети і всі інші заклади торгівлі та харчування, за кожен такий випадок треба вздрючувати по повній програмі, бо в ліцензованих, офіційних, легальних тогргових закладах продукція має бути апріорі БЕЗПЕЧНОЮ і про це ПОВИНЕН дбати саме заклад, як у всьому цивілізованому світі, а не покупець, як в наших джунглях.
Олекса до 123 Показати IP 5 Липня 2017 11:44
Слабо.
Івахів до 123 Показати IP 5 Липня 2017 15:33
Велком ту Там-Там!
Галя Показати IP 5 Липня 2017 10:33
До чого тут готування вдома?Треба подавати заяви на супермаркет!А то їх прес секретар Якименко Поліщук регоче в камеру,каже скарг не було!Люди ледь не померли,вони не могли скаржитись!Безсовісне,продали погані млинці за акційною ціною,бо знають що люди просто хочуть економити.Бо життя таке!Ганьба супермаркету,а прес секретарю...трошки совісті
Я Показати IP 5 Липня 2017 11:14
Чим треба думати щоб купувати млинці в там там
А до Я Показати IP 5 Липня 2017 15:45
"там там", то якесь підвороіття, стихійна торгівля з тротуару, торгівля з рук чи величезний легальний торговой заклад? може досить сидіти в нашій постсовковій помийниці і мислити дебільними категоріями, а оглянутись довкола і подивитись як нормальні люди живуть? Для особливо обдарованих - покупці, які приходять в подібні заклади, потрапляють не на мінне поле, де мусять обмірковувати кожен крок, щоб він не став фатальним чи останнім, там все ПОВИННО бути безпечним і дбати про це ПОВИНЕН заклад, а вже купувати щось чи ні, то особиста справа кожного, а справа закладу надати безпечну продукцію - все. А тут, як дурні накинулись на тих людей, що отруїлись, замісь того щоб колективно і справедливо засудити злочинну діяльність магазину. Сьогодні млинці отруйні підсунули, а завтра перебють термін придатності, наприклад, молока і отруяться вже всі "розумні" і господарні, які все самі вдома готують, бо навряд чи корів на балконах тримають.
456 Показати IP 5 Липня 2017 11:21
Є ще ж люди які купляють готову їжу додому! А коли це робить ще жінка то все зрозуміло яка вона господиня! Бідний чоловік і діти! Харчуються г-ном з супермаркету.
Ага до 456 Показати IP 5 Липня 2017 12:51
"господиня" , "господиня" - аж слухати гидко. Жінка не прислуга, не кухарка і не рабиня. Які чоловіки "господини" так і й жінки "господині". Відпахавши на роботі вісім, а то й більше годин, бо гроші треба заробляти, до ср*ки те господинство.
Ого до Ага Показати IP 5 Липня 2017 17:05
))) Скажи то моїй бабці, що сама після війни на ноги 6 дітей поставила. Їй буде дуже цікаво послухати, як тепер жінки "переробляються". В вас чоловік напевно нікудишній, раз пашете більше 8-ми годин на роботі, ну це згідно вашої ж теорії. Міняйте ))
Лучанин Показати IP 5 Липня 2017 11:39
Ревізор попереджав, що в Там-Тамі продукти харчування краще не купувати. Зі ставленням Континіуму до економії дивно, що люди не отруюються там кожного дня.
ОЛЕГ Показати IP 5 Липня 2017 11:48
А у** Вел маркеті** раніше *Просто* взгалі їхній шашлик з опаришами замаскованим майонезом .
345 до ОЛЕГ Показати IP 5 Липня 2017 17:34
А то так поживна цінність шашлику збільшується, і певна "ізюмінка" до страви додається !!!
103 Показати IP 5 Липня 2017 21:35
Від ваших коментів проблюєшся і без тих млинців:)))
лучанин Показати IP 6 Липня 2017 13:07
а я туди перестав їздити як стоянку до години обмежили.. що тепер як придурку бігати з возиком?? пішли вони під три чорти.. жлоби!!
Лучанка Показати IP 6 Липня 2017 14:57
Нема різниці який то супермаркет Там Там, Колібрис, Наш Край, Пакко.....скрізь є прострочені продукти, просто санстанція чи інший контролюючий орган прийшов - отримав на "лапу", закрив очі і пішли всі щасливі, а люди хай собі отруюються
Житель міста до Лучанка Показати IP 6 Липня 2017 20:41
Ото ж то,якби ви бачили з чого в Колібрісі роблять салати,піцу,паштет!Я просто дивуюся,що люди не травляться так часто,там в паштет таку смердючу клейку курку кладуть,в чан,переробили і вуаля жеріть 5азивається,в піцу такий сир натерли,що спочатку по 10 см зрізали плісніви різнокольорової,ковбаса теж липка і мердюча!!! ЛЮДИ,немаєто що зїсти ліпше хліба з маслом чи салом поїжте,бережіть себе і своїх дітей,а не виручайте тих уродів,де немає жодних відходів,наші шлунки все перероблять,а як що до чого то ЦЕ НЕ МИ!В нас все свіже!докажіть)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus