USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Скуштувавши млинців із луцького супермаркету, люди потрапили до лікарні

4 Липня 2017 19:25
В обласній інфекційній лікарні — пацієнти з гострим кишковим отруєнням. Усі вони споживали млинці, придбані в одному з луцьких супермаркетів. Люди впевнені: інфекція була в продукції, виготовленій у магазині.

Пані Ольга поступила до обласної інфекційної лікарні з сильним болем у животі. Жінка розповідає: їй стало зле після того, як спожила млинці із супермаркету, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Жінка й іще кілька пацієнтів лікарні, як з’ясувалося, споживали однакову продукцію із супермаркету. Лучанка Ірина придбані млинці їла сама, чоловік із дитиною відмовилися. Це, переконана, врятувало їх від отруєння.

У двох пацієнтів лікарі вже підтвердили діагноз “сальмонельоз”. У третьої підозрюють той же збудник, – каже завідувачка відділення обласної інфекційної лікарні Галина Морочковська.

У гіпермаркеті, продукцію якого споживали пацієнти, розповіли: млинці з грибами й куркою — акційний товар, якого продали понад 10 кілограмів. Мовляв, якби ці харчі були інфіковані сальмонелою, отруїлося б до сотні покупців.

Розповідає прес-секретар торгової галереї ТРЦ «ПортCity», яка вміщує, зокрема, гіпермаркет Там Там, Анна Єкименко-Поліщук:

– Звернень від покупців щодо придбання продукції, яка, можливо, призвела до отруєння, не надходило. Продукцію направлено до контролюючих органів на перевірку, не було проблем і зауважень з їх боку.

Нині довести, що сальмонела була саме в млинцях, важко, кажуть епідеміологи. Зокрема, тому, що вже пройшло кілька днів після отруєння. Про випадки сальмонельозу медики повідомлять Лабораторний центр МОЗ та Держпродспоживслужбу.

Детальніше про це дивіться у відеосюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Кіндрат Панасович Показати IP 4 Липня 2017 19:44
ліниві баби. Самим треба готувати!
ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Липня 2017 19:51
Якщо постраждалі Ольга та Ірина лучанки ( а не приїжджі, яким не було де перекусити), то вони дуже ледащі. Не хочуть вдома млинців спекти.Але хоча вони одні?. Бачив "хазяйок", які у літню спеку купують в "Там-тамі" салати, які можна елементарно приготувати вдома. Навіть без потужного ай-кю.
Кіндрат Панасович до ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Липня 2017 20:48
ще й хотіла дитину і чоловіка цими "пластмасовими" млинцями нагодувати! Якщо б мені жінка таке б підсунула на тарілці, а тим більше дитині то я б ті "смаколики" на голові їй розмістив!
VS до Кіндрат Панасович Показати IP 5 Липня 2017 13:47
це ж треба, що знайшлась дурепа, яка тебе отаке терпеть. Тьфу! дурні баби.
Ого до VS Показати IP 5 Липня 2017 17:26
Таких є не мало, сам бачу деколи, йде така собі дурепа, чи баба,це вже як вам більш подобається, а на голові смаколики з супермаркета, - 2 порції, чоловіка і дитини. І нічого, йде і задоволена така собі одна з другою.
так так Показати IP 4 Липня 2017 21:25
за все в житті треба платити
Марина Показати IP 4 Липня 2017 21:30
Якось спробувала купити пельмені та млинці, але мої хлопці одразу розкусили що це не мої. Після пельменів у всіх була печія, хоча особливо цією недугою ніхто не страждає в моїй сім'ї, Баловані ) Часом купую плюшки.
* Показати IP 4 Липня 2017 22:13
Які всі розумні...ліниві баби...треба самому готувати...Позбиралися тут кухарі великі. Не всі вміють готувати...і не у всіх є час годинами стояти біля плити. Особливо є "бажання" випікати млинці після важкого робочого дня. То що тепер і в кафе, ресторани, на весілля, дні народження, на ПІЦУ і т.п. не ходити? Бо ж там теж не власноприготована їжа і теж можна отруїтись...Брєд...
Покупець Показати IP 4 Липня 2017 22:43
У літню спеку салати у супермаркетах купують алкашні мужики на закусь,замість того,щоб іти додому до дітей та жінок
Жека до Покупець Показати IP 5 Липня 2017 08:01
Так, ми їмо з горілкою, щоб не отруїтись.
Розсмішили до Жека Показати IP 5 Липня 2017 18:08
З почуттям гумору у вас все склалось.
Нічого Показати IP 5 Липня 2017 18:10
Якщо баби будуть менше виготовлювати, то може чоловіки навчаться щось варити. А то тільки жерти вміють.
456 до Нічого Показати IP 6 Липня 2017 17:51
А якщо чоловіки будуть менше грошей заробляти, то може баби по роботах підуть, а то тільки "пяту" точку відсижувати вміють і свіжі плітки одна одній передавати.
Віра Петрівна Показати IP 6 Липня 2017 10:53
Треба подавати в суд на супермаркет!Знаєте,прес секретар Єкименко-блогер,чи нещотижня купує нові книжки,виставляє це в ю туб.За гроші тих,хто купує от ту гидоту в там такі.а потім каже,що вони ні до чого.Акційний товар апріорі поганий,магазин знав,що торгує гидотою!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus