USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани лишають сміття обабіч дороги

2 Листопада 2017 10:21
Лучани виносять сміття під паркан, або лишають його на перехресті. Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

"7.50 вул. Клима Савури. Хочеться жити краще, чистіше, комфортніше, розриваючи горло розповідаємо про Європу, а самі виносим сміття під паркан чи на перехрестя.

От як боротись з такими?" - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 2 Листопада 2017 11:12
Та не тільки лучани. Взяли собі за манеру відвозити дітей до садочків і одночасно мішки зі сміттям везуть у сміттєві контейнери до чужих будинків. Так роблять і жителі Луцька, і жителі приміських сіл, які за взятки продажним завсадками своїх дітей до міста возять. Підкладають , як зозулі яйця в чужі гнізда. Саме страшне, що воно саме некультурне, невиховане, злодійкувате - то ще й дітям своїм в голову вкладе ті вивихи свого збоченого виховання, скоріше його відсутності. Укласти договір на вивіз сміття - то для нього " в западло", а ось підкинути під чужу хату - то воно може.
Анонім до Іван Показати IP 26 Квітня 2018 16:42
...але це бидло машиною їзде як у Европі(хоч і на бляхах)
11 Показати IP 2 Листопада 2017 12:09
Маленька перемога .
Уточнення Показати IP 2 Листопада 2017 12:25
А чому шановні не піднімається питання, що сміття вивозиться останнім часом вкрай не регулярно. Тому і лежить обабіч доріг тижнями. Останнім часом спостерігаю ситуацію, що машини Луцьспецкомунтрансу практично перестали регулярно заїжджати у приватний сектор, ось і корінь проблеми. Навіть ті лучани які придбали контейнери не мають куди подіти сміття бо контейнери переповнені ось і підкидають як зозулі... На те є ряд причин, зокрема поломки транспорту, і масові звільнення рядових робітників Луцьспецкомунтрансу через низьку зарплатню і інші причини. А цим повинна вже ґрунтовно займатись чинна міська влада
Олександр Показати IP 2 Листопада 2017 18:59
А куди його дівати? В приватному секторі зокрема і на вул Клима Савури сміття вивозять по конкретних днях тижня, в даному випадку в четверг і понеділок. Визначених годин забору сміття (в нас мешканців ) немає, тому виноситься все сміття з ранку і залишається на вулиці до того часу поки смітєвоз не забире його, а це в один дент в 11-00 а в другий 18-00.Буває й таке що зовсім не приїзджає машина в такий день(хтось прийшовши з роботи забирає своє сміття з вулиці назад до дому, інші оставляють його на дорозі). Не можна казати що винні самі мешканці цих вулиць, їм нема другого виходу як ідучи зранку на роботу(навчання) виносити сміття на дорогу( а других місць не передбачено).Поки що індивідуальні контейнери для сміття не є обовязковими(не бачив в договорі з Луцьспецкомунтранс). Тому і склалась така ситуація зі сміттям в приватному секторі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus