USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Лучани марно просять криту зупинку біля лікарні УМВС

30 Жовтня 2015 16:50
Працівники лікарні УВС та хворі, які там лікуються, зокрема, поранені бійці АТО, просять встановити криту зупинку навпроти лікарні Служби охорони здоров'я УМВС (у напрямку до центру міста).

Про це повідомив ветеран органів внутрішніх справ, голова ветеранів і пенсіонерів Луцького відділу Внутрішніх справ "Полісся Захід" Іван Жук.

З його слів, уже рік як люди звертаються з цим питання до міського голови Миколи Романюка, голови облради Валентина Вітра, однак від мера міста отримують лише відписки, а від голови облради – взагалі жодної відповіді.

«У лікарні лікуються бійці АТО - хлопці, які пересуваються на милицях, старенькі бабусі, люди, яким важко пересуватися. По цій вулиці Чернишевського їздить лише одна маршрутка, №47, з інтервалами 35-45 хвилин. Буває, доводиться чекати транспорт і під палючим сонцем, і під дощем. Однак, схоже, нашому меру байдуже», - розповідає Іван Васильович, який отримав офіційне пояснення від заступника міського голови Лариси Соколовської.

Облаштувати на цьому місці, пояснює вона, криту зупинку неможливо, оскільки відстань від лавки з навісом до проїжджої частини має бути не менше 2-х метрів. Та додає, що на відстані 400 метрів від вказаного місця уже є крита зупинка з навісом «Інфекційна лікарня».

Натомість ветеран органів внутрішніх справ Іван Жук переконує, що зупинку можна було б відсунути вглиб на ті 70 сантиметрів, яких не вистачає, «посунувши» господаря, який побудував гараж за «червоною лінією» і загородив багато землі в сторону ставка.

А щодо зупинки «Інфекційна лікарня», згаданої Ларисою Соколовською, то пан Іван навіть не береться пояснювати солдату на милицях, що йому треба пройти 400 метрів.

До слова, Іван Жук розповів, що облаштування критої зупинки - не єдина проблема, яку він марно намагається вирішити через чиновників міськради, а отримує лише відписки. Зі слів ветеран органів внутрішніх справ, він сподівається на позитивні зміни в місті лише у випадку зміни влади, бо розраховувати на допомогу чинної влади, каже, після усіх поневірянь уже не бачить сенсу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
справедлива Показати IP 31 Жовтня 2015 00:05
Пані Ларисо Соколовська! Ці 400 метрів до критої зупинки після дощу неможливо дійти, адже машини летять на великій швидкості і багнюка розбризкується на 5-7 метрів. Там здоровому важко добігти, а хворому і зовсім - зась. А взагалі-то рекомендую спробуйте самі, тоді рішення мабуть буде іншим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus