USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани нарікають на антисанітарію поблизу сміттєвих баків у центрі міста

2 Жовтня 2019 22:31
Сморід, звалище нечистот, бродячі тварини та безхатченки: жителі Привокзального мікрорайону повідомляють про постійні проблеми на майданчику сміттєвих контейнерів.

Відповідне повідомлення зареєструвала 1 жовтня на платформі «Відкрите місто» Алла Оконська.

«В центрі міста поблизу кінотеатру «Промінь» (300 м) є дуже багато сміттєвих баків (9 шт). Кожного місяця повідомляємо за антисанітарний стан, звалище нечистот, бруду, смороду та багато безхатченків, бродячих тварин, вітер розносить сміття навкруги та забруднює прибудинкову територію будинків 1, 1а, 1б по вул. Є.Коновальця. Мешканці будинків 1,3, 5 по вул. Грушевського та будинків 1, 1а, 1б по вул. Є.Коновальця не мають своїх сміттєвих баків в дворах і зносять сміття на цю територію. ОСББ вул. Є.Коновальця 1, 1б та мешканці вказаних будинків вимагають розмежувати сміттєві баки по прибудинкових територіях», - пише лучанка.

Вона закликає міську владу теміново вжити заходів та пропонує розмістити сміттєві баки у найближчих дворах у мікрорайоні, де вони відсутні.

Вказане повідомлення прийняло в роботу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
василь Показати IP 3 Жовтня 2019 08:37
ну розумники , по перше там обладнано спеціальне місце під ці баки , по друге так вони не у вас у дворах 1,3, 5 по вул. Грушевського та будинків 1, 1а, 1б по вул. Є.Коновальця , то можете їх собі у двір поставити , я не проти , по третє самі ж люди і свинячать , "вітер розносить сміття навкруги"-а в інших місцях вітру немає ?ну і взагалі це-не прибудинкова територія .
Анонім до василь Показати IP 3 Жовтня 2019 15:59
Василю, я живу на вулиці на якій немає двірниів. Тобто самі жителі вулиці прибирають троуар перед своїми огорожами і проїзджу чстину. Вилизують все, вигрібають бруд з-під поребрикв. А на початку вулиці стоять смітники, нічим не огороджені, не накриті. Тих смітників мало, бо люди привозять сміття з усіх окраїн. Це в Центрі смітники через 500 метрів, а на окраїнах одна площидка на весь район. і те сміття вітер і собаки несуть на оті вилизані прибрані вулиці. Сумно і неприємно, що міська влада не цінить людську працю і людську ініціативу.
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2019 09:35
А не у центрі міста в рази гірше.По-перше в місті недостатньо смітників - а з людей же беруть немаленьку плату. По-друге смітники не огороджені
лучанка Показати IP 3 Жовтня 2019 10:06
Така ситуація майже біля кожних смітників. Цікаво, хто повинен прибирати ці території і як часто? І ще одне -дуже бісять люди, які насипають залишки хліба для голубів .Ті крилаті щурі загаджують все ще більше, ніж бомжі.
Лучан Показати IP 4 Жовтня 2019 17:03
Жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus