USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Привокзальному мікрорайоні нарікають на сморід від сміттєвих контейнерів

24 Липня 2019 18:34
Проблема поширення неприємного запаху від десятка сміттєвих контейнерів на велику територію виникає на вулиці Євгена Коновальця.

Як повідомляє на електронній платформі «Відкрите місто» 23 липня Алла Оконська, на вулиці Євгена Коновальця розміщені десять сміттєвих баків.

«Вкотре виникає проблема з санітарно-гігієнічним станом прилеглих до них територій. Велика антисанітарія. Неприємний запах розповсюджується на велику територію. Так як зараз літній період, може бути загроза інфекційних захворювань», - зауважує лучанка.

У повідомленні йдеться, що вже були неодноразові звернення до місцевих органів. Однак проблема вирішувалася лише на певний час. Отже, просять терміново вжити відповідних заходів. Сповіщення передали комунальним підприємствам.

Як інформувала 23 липня під час оперативної наради у Луцькій міськраді директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, у період з 8 до 21 липня у групу оперативного реагування «15-80» надійшло 14 повідомлень щодо несвоєчасного вивозу твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів. Вказану інформацію передали в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Телефонували мешканці з таких адрес: Кленова, 9, Павлова, 7, 14, Гулака-Артемовського, 18, Героїв УПА, 39, 72, Загородня, 4, Електроапаратна, 2, 8-го березня, 6, Городецька, 23а, проспект Відродження, 16а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вася Показати IP 24 Липня 2019 18:48
самі свинячать , а потім жаліються
Анонім до вася Показати IP 26 Липня 2019 15:10
то не вони свинячать, а бомжи, які розривають пакети зі смиттям и перебирають його біля смитника...жінка зробила зауваження і отримала погрозу від бомжа, що якщо вона ще щось скаже -він зірве сережки з ії вуха...ось так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus