USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лучани нарікають на відсутність пішохідних переходів. Адреси

16 Квітня 2020 08:00
Лучани скаржаться на відсутність пішохідних переходів на вулицях Потебні (неподалік шкіл) і Гулака-Артемовського (поблизу лікарні).

На відсутність пішохідного переходу на вулиці Потебні звернула увагу Катерина Чахрайчук, про що повідомила на платформі «Відкрите місто».

«На вулиці Потебні відсутній пішохідний перехід біля зупинки. Велика кількість дорослих та дітей переходить на протилежну сторону вулиці в невизначеному місці, наражаючи себе на небезпеку. Також недалеко розташовані гімназія №14 та школа №2», – вказала лучанка.
Своєю чергою, Ольга Дородних наголосила на необхідності облаштування пішохідного переходу на вулиці Гулака-Артемовського.

«На вулиці Гулака-Артемовського, 19 відсутній перехід на дорозі між житловим будинком та лікарнею, пологовим будинком. Так, як рух транспорту тут є доволі насиченим, необхідним є розміщення пішохідного переходу. Оскільки тут часто переходять дорогу дітки, бо є житлові будинки, батьки гуляють із дитячими візочками, безпечно перейти дорогу буває важко. На околицях дороги паркують машини, що не дозволяє оглянути повністю дорогу, перед тим, як перейти її, а автомобілі рідко пропускають пішохода саме через відсутність пішохідного переходу», – зазначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колік Показати IP 16 Квітня 2020 14:20
Пропоную вздовж усіх вулиць, нанести пішохідні переходи. Щоб було зручно переходити в любому місці де заманеться. А водіїв які, не будуть пропускати стріляти на місці, а потім вішати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus