USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани, не дочекавшись від влади дій, взялися самі за благоустрій парку

27 Червня 2015 18:22
У парку на вулиці Потебні з року в рік росте трава по коліна, й ніхто її не косить, а сміття прибирають під час всеукраїнської толоки - розповідають мешканці навколишніх будинків.

Отож, не чекаючи дій від чиновників, які відповідаєть за бгагоустрій парку, лучани вкотре вийшли на вулицю з рукавицями та мішками для сміття. Прибирали парк сьогодні, 27-го червня.

Аби не жити в бруді, лучанин Михайло вийшов прибирати територію - власним прикладом він хоче закликати до чистоти та культури інших.

«Я тут живу, і ми з друзями частенько виходимо в парк під час дозвілля. За останні роки я не пригадую, щоб сюди заглядали правоохоронці й притягали до відповідальності сумнівні компанії, які тут розкидають сміття. Окрім того, ви самі бачите, що трава по коліна, її ніхто не косить. Міська влада «вмиває руки» від цього парку. Добре, що сюди приходять люди під час толоки. От і ми вирішили прийти та прибрати», - розповідає у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Михайло.
Зі слів громадських активістів, це сьогоднішнє прибирання не буде лише одноразовою акцією, а вони й надалі будуть прибирати його. А для того, аби кардинально змінити ситуацію й змусити чиновників виконувати свої функції – господарювати у місті, - лучани готують звернення і запити, з якими підуть у Луцьку міську раду.

«Усім охочим навести лад у нашому місті ми даємо рукавиці й мішки для сміття. Прибираємо тут в парку й закликаємо приєднуватися усіх небайдужих. Тут багато людей відпочиває, гарна зелена зона, але вона занедбана. Наступного разу, як знову візьмемося за прибирання, то будемо біля будинків розклеювати оголошення, аби більше містян приєднувалися до нас. Окрім того, ми плануємо зробити запити в міськраду - хто відповідає за порядок у цьому парку, й коли востаннє тут щось робилося. Ми хочемо, аби влада звернула увагу на цю зелену зону й навела лад, адже, насправді, тут чарівне місце, є вихід до річки, пам’ятні знаки, гарна природа», - говорить громадська активіста Юлія Вусенко.
На прибирання лучани прийшли разом з дітьми, аби виховувати достойних громадян змалку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Andrij Показати IP 27 Червня 2015 18:26
Ja nakakav pid jalunkojy....4ogo ne popruburalu?? A tak molodzi....2 balu....
андрію до Andrij Показати IP 27 Червня 2015 18:30
ти накакав ще й під інформацією... на 2 бали не тяне. класна ініціатива. добре якщо буде не одноразовою
Андрій до андрію Показати IP 27 Червня 2015 23:15
головне тут: "якщо".. Де й коли ви бачили продовження піар-акції після виборів? Прибирання було весною, а тепер вирішили "траву викосити" та бутилки позбирати? Мале спонсорування прокладочної партії, грошей не вистачає? А щоб заставити прибрати комунальщиків, саме це ЇХ ОБОВ'ЯЗОК, а не як в анекдоті назло кондуктору: "Взяти білет в автобус та піти пішки".. Гроші комунальні служби отримують з місського бюджету, як така "бойова" партія, то краще слідкуйте щоб виконувалась запланована робота на ці гроші, а не осідали вони в кишенях місських депутуток, та "припартєєних структур" як і платежі в Луцьктепло. Щось мені видається, що Романюк має непоганий відкат з невиконаних робіт по благоустрію. (а навіщо утримується муніціпальна міліція? Пенсіонерок з сємками ганяти? Більш "серьйозний бізнес"- кришується силовиками.. а от бабусі - "другоє дєло") Прибирання - діло гарне без сумніву, але однакові футболки з сиволікою не досить чистої "партєєчки" (де "лідер" на 50-ому місці в списку) - наводить на недобрі думки та викликає огиду!
бодібілдер Показати IP 27 Червня 2015 18:31
а шо то всі шось роблять, а якісь хлопчина із ручкою там байдикує.... Записує номер телефона пані "самопоміч" Юлі?
вибери мене Показати IP 27 Червня 2015 18:41
ше не жовтень, а вже всі політичні і не політичні ....піаратся
АС Показати IP 27 Червня 2015 18:50
Влада насмітила, а лучани змушені прибирати. От влада!!!
дід Шапокляк Показати IP 27 Червня 2015 19:38
Ні лучани, а об"єднання Самопоміч...
це той парк Показати IP 27 Червня 2015 19:50
де побудувала собі хатинку пані тетяна попередніця кубицького
Небайдужий Показати IP 27 Червня 2015 20:09
А чому тільки "Самопоміч" прибирає? Нехай би "фронтовики" Гузя і "солідаристи" вийшли, або "карасікі" Романюка. По мені, якщо і піаряться то це чудовий піар. Набагато кращий, ніж балаболити, а самим тихцем красти.
ewewe Показати IP 27 Червня 2015 20:32
о знову " баба спалений мерседес " тут піариться під самопоміч. юлька пулька
ewewe Показати IP 27 Червня 2015 20:34
давай юлька - валяй комент у с воє виправдання --- " ти шо !!! я ж така ох...на "
Julja до ewewe Показати IP 28 Червня 2015 12:05
Ja ne tilku ox..na a she i pi...ta !!!!!!!!!
Микола Показати IP 27 Червня 2015 21:39
Файний парк, але ніхто за ним не дивиться
Захисниця правди Показати IP 27 Червня 2015 22:59
Господи милий, а що тут "всєлюбіма" Вусенко робить??? САМА ж "ВУМНА" "ВИКЛАДАЧКА" ЮРИДИЧНОГО факультету ВНУ ім. Лесі Українки, на яку, навіть, декан юридичного НЕ МАЄ ВПЛИВУ і це ще без "Самопомічі"!!! Позорище "Самопомічі" на Волині з такими учасниками партії! Чудіщє болотне, а яке гонорове ВОНО та зарозуміле..., оооооооооооооооооо!!! Не знаю жодного студента (-ки), які б в неї щось навчились та захоплювались нею, в першу чергу, як викладачем,який навчає та дає знання! Ксерокс книжок та 0 рівень знань своїх предметів, а також заздрість,коли гарна дівчина ще є в групі, вона синіє від ненависті!!!
Lesja до Захисниця правди Показати IP 28 Червня 2015 12:08
коментар було видалено
1234 Показати IP 27 Червня 2015 23:00
Дуже дуже дешевий піар перед виборами.
іван Показати IP 28 Червня 2015 07:40
молодці, це мій улюблений парк. проблема в людях які тупо засирають таке чудове місце. якби міліція була в темі то раз в тиждень на вихідні заходила б туди і пеиеписувала дані людей шо там шашликують, а потому мали б кого притягувати.
психітр політолог Показати IP 28 Червня 2015 07:41
А чому не в бронежелетах? Раптом інша партія нападе і сміття віддберез ініціативою
місцевий Показати IP 28 Червня 2015 08:57
Критикани, прийде час - бордюри гризтимите, бо з таким розумом, як у вас, це буде єдиним корисним заняттям. А по суті комментарів - ви є не деліктоздатними особами, тому ваша думка є нікчемною.
Хлоп Показати IP 28 Червня 2015 10:32
Якщо це i пiар, то iншим партiям його б корисно перейняти. Дивись- i люди б за них проголосували...
бідний народ Показати IP 29 Червня 2015 11:38
Ще нехай ті "партії" заполітизованому українському народу розкажуть, яке вони бабло мають від свого "патріотизму" і за "любов" до України ! Кредити МВФ і інші кредити йдуть головам різних партій перед виборами в кишеню.Народ і досі не може зрозуміти тих розводів " політичних".. Крадуть мільйони, а народу гривню дадуть ....Вкрасти -злочин, багато красти-бізнес, обкрадати український народ- "ПОЛІТИКА" !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus