USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лучани невдоволені розростанням «Північного ринку»

8 Червня 2018 13:41
Мешканці будинку на Соборності, 4 в Луцьку готують колективну скаргу в міську раду через розширення ринку на їхню прибудинкову територію. Лучани невдоволені тим, що під їхніми вікнами з’явилися контейнери для продажу від «Північного ринку», мовляв, у 2012 році це питання вирішили, але проблема знову назріла.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася лучанка Зоя Олександрівна й розповіла про ситуацію.

«Вчора зранку я прокинулася, глянула з балкону на вулицю, як під вікнами побачила два контейнери. Їх встановили вночі, бо знають що ми проти цього, й могли б завадити. у 2012 році таке вже пробували провернути. Однак тоді мешканці не дозволили цього вчинити й зібрали підписи проти розширення ринку під будинок. Тоді занесли скаргу в міську раду, й питання вирішили. Щодо нового інциденту, то я пішла в адміністрацію ринку, але керівництво уникає спілкування, нам постійно кажуть, що директора немає на місці і коли буде – невідомо. Також не хочуть сказати, що буде під вікнами.

Тому ми вже звернулися зі скаргою в муніципальну варту та готуємо колективну скаргу в Луцьку міську раду», - розповіла мешканка будинку.

Пані Зоя додає, що торгові точки розмістили на зеленій зоні.

Із цього приводу в Луцькій міські раді кажуть, що готові розглянути скаргу, однак пояснюють, що у підприємця для встановлення торгових точок є підстави.

«По цих питаннях були відповідні рішення виконкому. Зокрема, про право на розміщення чотирьох павільйонів на Соборності, 4. Одне рішення ухвалили 7 березня 2018 року, інше 18 квітня. Їх розташовуватимуть на комунальній території. Щодо скарги мешканців – то це їхнє право, але як буде далі справа розвиватися – я не готова сказати, це вже як вирішить керівництво», - пояснила начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Наталія Рибай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 8 Червня 2018 14:03
А що це за фото? "Я не узнаю вас в гримі" (с).
Лучанин Показати IP 8 Червня 2018 14:33
Пані Рибай ! Шо ж то ви відразу &упу в жменю і в кущі ! Згідно зі своїми функціональними обов'язками ви ж візували проекти рішень, підписували акти, давали погодження. А тепер - і я не я, і хата не моя ? Знаєте як зветься роздвоєння особистості ? Отож ! Як же тоді державою управляти, батькам в очі дивитися, дітей виховувати, до церкви ходити. А вистачить совісті і мужності заяву написати ? Бо такими методами і з такими людьми України не збудуємо .
Ліза Показати IP 8 Червня 2018 15:58
Треба не допускати такого!!! Власник ринку хоче тупо заробляти гроші і все, а його не хвилює чи згідні мешканці мікрорайону з цим. Я проти, щоб свої будки наставляли, хай собі під своїми будинками ставлять. НЕ треба нищити озеленення. Цілий ранок не давали мешканцям спати , бо свої буди встановлювали напроти МАЛЬВІНИ!
лучанин Показати IP 8 Червня 2018 16:27
Скільки влада отримала від підприємців за рішення на їхню користь ?
Влада до лучанин Показати IP 8 Червня 2018 16:57
А тобі шо до того? Завідно? То не будь таким заздренним і не щітай чужі гроші, на свої дивись. Ти знаєш скільки треба віддати лохторату на виборах? Скільки іде на реклами, агітації, плюшки вам? Ти знаєш що зараз треба давати по 500грн кожному умніку за голосування? А гречка і тушонка - вона що по твоєму, безплатна? Того відбиваємо потрачене, все чесно. Чи ви всі дружно рішили шо вам хтось нахаляву щось винен? То вітаю в реальному світі...
Мешканець Показати IP 9 Червня 2018 09:33
Мешканці буд.№4.У вас створено ОСББ.Візьміть витяг з кадастру.Якщо це ваша прибудинкова територія-це вже приватна власність.І можете спокійно трактором згорнути ці будки під паркан ринку.А ле потрібні збори,протокол,заяви.Все по процедурі.А міське рішення(скоріш воно протизаконне)можете ігнорувати.Є ще і суд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus