USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани облаштували підвал у забороненому місці

18 Жовтня 2017 08:42
В одному з будинків на вулиці Даргомижського лучани облашували собі підвальні приміщення біля теплокомунікацій. Через підтоплення їхнє майно зіпсувалося, й тепер претензії вони висувають ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17 жовтня.

Мешканці будинку на вулиці Даргомижського, 2 нарікають, що їхня техніка понищена, сільськогосподарський урожай зіпсований і все через те, що «Луцьктепло» проводить ремонтні роботи й підвал затопило.

На це заступник директора «Луцьктепла» з комерційних питань Віктор Мельник пояснив, що майно зберігати в тому приміщенні заборонено, а причини підтоплення будуть усунені.

«Відповідно до техніки безпеки, там, де є теплокомунікації, то не можна облаштовувати жодних підвальних приміщень. Адже туди має бути вільний, безперешкодний доступ. Там необхідно зробити герметизацію вводу тепломереж у будинок: запінити дірку. Також після завершення робіт ми відновимо дорожнє покриття, щоб з вулиці не потрапляла вода у підвал», - пояснив Віктор Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2017 09:10
Знов люди лохами остануться! От то вже вміють... Підвали пооблаштовують... Напевно від хорошого життя! Просто занятись їм нема більше чим... Люблять вони ці підвали) Чи може тому що крім підвалу нам вже нічого не світить...? А нашим дітям і підвалів не залишиться...!(
Андрій Показати IP 18 Жовтня 2017 11:32
Шо цей "заступник директора" чеше, це я там живу, ніяких тепло комунікацій в підвалі немає це котельня біля нашого будинку ці рагулі копали теплотрасу , і після своїх "розкопок", залишили яму, пішла злива і внаслідок у підвалі води по коліна, навіть мчс приїжджав. Після того як ми сказали що подамо до суду, вони злякались і сказали що все компенсують, але так нічого і не дали. Потім вони все заасфальтували, і перестало тексти, ми все прибрали, викачували воду насосом тричі, і все було б гаразд якби вони знов не почали Рити, але тепер теплотрасу до міської ради, і як запахло смаженим цей зам директора почав якусь дурню нести, бо в нас шо не злива то потоп і до речі на фото не наш підвал!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus