USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани перетворили футбольне поле у смітник

15 Квітня 2014 14:52
Футбольні поля у Луцьку прибрали школярі. У результаті з ділянок вивезли два автомобілі побутових відходів та сміття.

Так, у рамках Всеукраїнської громадської акції «Зробимо Україну чистою» працівники комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради» з 07 по 11 квітня прибирали прилеглу територію закладу та спортивних майданчиків позашкільної установи, - інформують у прес-службі міської ради.

Особлива увага приділялася прибиранню футбольних полів на вулиці Писаревського та Корольова, 15 (мікрорайон Вересневе). На цих спортивних об’єктах, які передані для благоустрою ДЮСШ № 2, тренери-викладачі відділення футболу проводяться навчально-тренувальні заняття з вихованцями спортивної школи.

Під час толоки обрізали дерева та кущі, білили дерева, поребрики, стовпці, посадили квіти. Після толоки – вивезли два автомобілі побутових відходів та сміття.

«Сумно спостерігати, як мешканці прилеглих будинків на вулиці Корольова постійно скидають побутові відходи та інше сміття, роблячи зі стадіону місцеве сміттєзвалище.
Комітет по фізичній культурі Луцької міської ради, дирекція КЗ «ДЮСШ №2» звертаються до жителів мікрорайонів Вересневе та Теремно з проханням не перетворювати спортивні об’єкти, де займаються діти, здобуваючи навички здорового способу життя та підвищуючи свою спортивну майстерність шляхом занять фізичною культурою і спортом, у смітник», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вільна Волинь Показати IP 15 Квітня 2014 19:03
Таких проблем у місті безліч. Наприклад, по вулиці Шухевича гарний спортмайданчик теж перетворили у смітник та парковку... Звернень від людей в міську раду було маса, а реакція - 0!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus