USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять облаштувати парк на Ковельській

13 Вересня 2016 09:01
Лучани скаржаться, що в районі вулиці Ковельської та прилеглих територій бракує місця для прогулянок. Тож люди просять облаштувати тут парк для відпочинку.

Петицію з відповідним проханням написав Геннадій Хомунтінкін.

Як зазначає лучанин, відповідно до генерального плану Луцька від 2015 року луг в районі затоки р. Стир відокремлений, як місто для благоустрію і тільки 2 гектари відведені на будівництво та обслуговування торгово-розважального центру.

«Звертаюсь до міської ради розглянути питання про благоустрій цієї території у вигляді парку відпочинку. В наш час це є дуже необхідний крок. На фоні зростаючої кількості мешканців в районі вулиці Ковельської та прилеглих територій, де будується багато новобудов, а також в районі Красного абсолютно немає місця для прогулянок. Немає жодної спортивної площадки, де діти можуть пограти в футбол, зайнятись фізкультурою. А це місце якнайкраще підходить для того, аби там облаштувати парк відпочинку. Тому прошу лучан підтримати петицію», - йдеться у дописі лучанина.

Станом на 12 вересня петицію підписали 21 особа з 300 необхідних. Проголосувати за петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus