USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять відремонтувати зупинку, яка ганьбить місто

16 Грудня 2016 09:29
Лучани просять відремонтувати або розібрати зупинку, що на вулиці Львівській напроти автостанції.

Петицію з відповідним проханням зареєструвала Наталія Кравчук на сайті Єдиних місцевих петицій.

Зі слів лучанки, зупинка на вулиці Львівській, що розташовано просто навпроти автостанції, перебуває у жахливому стані: все відламане, обшарпане та діряве. Зі слів жінки, студентство й туристи, що приїжджають з Горохівщини й Львівщини, щоразу жахаються такого луцького сервісу. Тож авторка петиції просить міську владу належно облаштувати зупинку.

«На вулиці Львівській гостей міста зустрічає страшна зупинка, розташована якраз навпроти «воріт» міста – автостанції. Що вона в жалюгідному стані – нічого не сказати. Якби міське керівництво бодай глянуло на цей страхіття! Все відламане, обшарпане, діряве. Поміж цвяхами, що стирчать з лав, сідають люди поважного віку, що приїхали в місто з «львівського» напрямку й далі прямують на ринок чи в обласну лікарню. Тут туляться матері з маленькими дітьми, що приїхали з села і теж прямують чи то на ринок, чи то до родини, чи то в лікарню. І студентство й туристи, що приїжджають з Горохівщини й Львівщини, щоразу жахаються луцького сервісу. А поряд… будуються розкішні заправки, розвиваються ресторани й магазини, рахують клієнтів аптечні склади. Хіба не пора відремонтувати зупинку, яка б гідно вписувалася у цей ансамбль?» – йдеться у тексті петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Грудня 2016 11:28
Фото?
небайдужа Показати IP 16 Грудня 2016 13:07
здається, ніщо так не ганьбить місто, як зупинка біля старого ринку! Це ж треба було додуматися міській владі пороздавати зупинки в приватні руки, які і "сам не гам і другому не дам". Читала, що то зупинка Москвича- колишнього депутата міськради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus