USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять прибрати кіоски, які заважають велосипедистам

27 Листопада 2018 14:10
Жителі обласного центру Волині просять прибрати погоджені виконкомом тимчасові споруди на проспекті Соборності, 4, які заважають велосипедистам.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як розповів депутат Олександр Лазука, який підготував відповідний проект рішення, він спілкувався з людьми, які проживать на Соборності, і ті просять прибрати кіоски, адже двері з них виходять прямо на велосипедні доріжки. Тому існує небезпека нанесення травм.

Своєю чергою, депутат Юлія Дацюк вернула увагу на те, що проект вноситься у терміновому порядку, а не за 21 день до сесії, як потрібно, тож вона не встигла з ним ознайомитися. До того ж, вона вказала, що окремі фракції міськради постійно апелюють до того, що проекти рішення вносяться у терміновому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонім Показати IP 27 Листопада 2018 20:31
Нехай спочатку "велосипедисти" навчаться їздити а не летить як ніби бобма в жо**!
мда до анонім Показати IP 3 Грудня 2018 12:51
а нема чого людям постийно ходити по велодорижкам
лучанин Показати IP 27 Листопада 2018 23:50
а лижникам кіоски не заважають? ..зима все таки..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus