USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять відновити маршрут №4

25 Лютого 2015 14:55
Чотири сотні лучан підписалися під зверненням до міського голови, аби міська рада вирішила питання щодо маршруту №4.

Нагадаємо, у Луцьку члени міськвиконкому вирішили розірвати договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом за маршрутом №4 «Залізничний вокзал - Вересневе» з Луцьким підприємством електротранспорту. А в місті тричі оголошували конкурс на автобусний маршрут загального користування №4 «Залізничний вокзал – Вересневе».

Річ у тім, що перші дві конкурсні спроби були неуспішні, бо перевізники не зацікавилися, оскільки їх не влаштовували умови. Йдеться про те, що на маршруті мали курсувати 6 автобусів. Потому умови змінили: збільшили інтервал руху і скоротили кількість автобусів до 4.

Лучани, які раніше їздили цим маршрутом, нині кажуть: доїхати з Вересневого до обласної лікарні, або до залізничного вокзалу треба двома маршрутками. Також лучанам незручно доїжджати до дачного масиву, куди раніше їздила маршрутка №4. Відтак, вони просять вирішити питання з продовженням маршруту №4 до дачного масиву «Калина 2», повідомив депутат Євгеній Ткачук.

«Цей маршрут - вкрай необхідний, бо іншого прямого маршруту, який сполучає мікрорайон з лікарнею, вокзалом, - немає. Мені відомо, що міська рада тричі оголошувала конкурс, і були відсутні претенденти. Тому прошу розглянути як варіант об’єднання маршруту з іншим прибутковішим, а поки що - тимчасово залучити ЛПЕ», - зауважив депутат.

Також він надав 405 підписів лучан. Запит депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 25 Лютого 2015 16:44
Це дійсно правда,доїхатии в обласну лікврню і на вокзал просто неможливо із-за відсутності маршрутки № 4
Лучанин Показати IP 25 Лютого 2015 17:20
То коли буде відомо чи відновлять маршут? Скоро весна дачі почнуться!
фвіасва Показати IP 25 Лютого 2015 19:22
ну якщо відновлювати то не до дач, тому що на Вересневому вже неможна влізти в ту четвірку. Нехай Промінська їздить частіше
маршрутчик Показати IP 25 Лютого 2015 22:10
скоро ті автобуси що їздять під забор стануть.паливо забирає 90% прибутку.
Тетяна, лучанка, меш Показати IP 12 Травня 2015 17:08
Лист звернення писали, підписи збирали, просили додаткового рейсу тролейбуса №6, або продовжити маршрут тролейбуса №4, 4а, так як проїзд в маршрутках дорожчий, а тролейбус №6 їздить з інтервалом в 2 години, то ним мабудь тільки пенсіонери їздять то в адреналін, то на авто базар, а на роботу їхати приходиться тільки маршрутками, а якщо ще з пересадками то порахуйте в яку копійку виходить оте добирання на роботу і з роботи... Тепер їздить маршрутка №4, в салоні з 5 пасажирів, якщо потрібно в лікарню їхати, то ми відносимося до міста, а значить їхати треба в лікарню №2 або поліклініка №3, до чого тут обласна лікарня, а дачники з вокзала моють можливість їздити і промінською маршруткою, і лаврівською, і дизелем... а от до лікарні №2 з цукрового вже без пересадки не доїдеш, так як раніше їздила маршрутка №9а, то тепер вона на цукровий не заїжджає... Що доброго в тій маршрутці №4 і кому стало вигідніше від того що вона є???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus