USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани розфасували майже 60 коробок речей із контейнерів соціальної допомоги

29 Січня 2017 19:38
У Луцьку небайдужі допомогли розфасувати одяг із соціальних контейнерів для малозабезпечених.

Для цього у територіальному центрі соціальних служб Луцької міської ради на вулиці Данила Галицького, 18, зібралося більше 10 волонтерів, - інформує ВАР.

Нагадаємо, два соціальних контейнери для збору вживаних речей встановили у Луцьку наприкінці минулого року. Перше сортування речей відбулося 12 січня. Тоді волонтери за дві години роботи запакували понад 15 паперових коробок.

Серед речей, які сортували активісти, був верхній жіночий, чоловічий та дитячий одяг, взуття, аксесуари, книги, постільна білизна, тощо.

Усю допомогу волонтери розкладали в коробки. До слова, виділили окрему коробку для «дивних речей», які мали нестандартний фасон.

Зі слів автора проекту Олени Кравчук, нарахували усьогоблизько 60 коробок спакованих речей.

«Ідея зі збором вживаного одягу дуже важлива в наш час, оскільки раніше люди могли дозволити собі секонди (секонд-хенд, – ред.), а зараз не всі мають можливість придбати речі і там», – розповіла лучанка Антоніна, яка прийшла допомогти посортувати речі.

Зі слів дівчини, одяг з контейнерів переважно в дуже хорошому стані, чистий та охайно складений, однак є пакунки, де одяг відверто огидний, дуже брудний, порваний, або й взагалі ні для чого не придатний.

«Від такого стає трохи дивно, не можу зрозуміти, для чого люди кидають таке у контейнери. Організатори неодноразово наголошують на тому, що одяг повинен бути чистим», – додала вона.

Речі у поганому стані, непридатні для носіння, активісти передадуть на потреби КП «Ласка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus