USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани скаржаться на відсутність теплопостачання

4 Квітня 2017 09:01
Декількасот лучан звернулись на гарячу лінію «15-80» зі скаргами на відсутність теплопостачання в оселях.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді сьогодні, 4 квітня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як, за звітний період на гарячу лінію «15-80» надійшло більше тисячі дзвінків – в середньому, 66 на добу. Близько 23% з них стосувались роботи ДКП «Луцьктепло». Така активність зумовлена, зокрема, зупинкою роботи котельні на вулиці Карбишева, що відбулося внаслідок прориву 30 березня. В результаті аварії без теплопостачання залишились мешканці мікрорайону Завокзальний.

Зупинялись в зв’язку з ремонтом і бойлерні, що на вулицях Дубнівській, Гордіюк, Соборності, Молоді, Дружби народів тощо. До того ж, 30 березня в місті призупинили теплопостачання через сприятливі умови.

17% звернень стосувались сфери ЖКГ – їх передали на профільні структури. Ще 164 звернення стосувалися відключення електропостачання в домівках лучан, спричинених як плановим ремонтом, так і аваріями.

Півсотні осіб звернулись в міську раду зі скаргами на маршрутні таксі. Зокрема, лучани скаржились на недотримання інтервалів руху, грубу поведінку водіїв, відмову доїжджати до кінцевої зупинки, порушення правил дорожнього руху водіями тощо.

Як повідомлялося, лучанин Віталій Затіраха звернувся до Антимонопольного комітету у Волинській області з тим, щоб здійснили перевірку, чи економічно обґрунтовано та відповідно до українського законодавства у Луцьку збільшили вартість проїзду у маршрутках з 3 до 4 гривень.

Нагадаємо, що ціна на проїзд у луцьких маршрутках збільшиться вже з 1 квітня. За таке рішення голосували у тому числі заступники міського голови – Тарас Яковлев, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, а одразу після цього заявили про те, що залишають свої посади.

До слова, у Луцьку оголосили флешмоб:«Один день без маршрутки». Так, мешканців Луцька закликали один день в тиждень не користуватися міськими маршрутками. Тобто, обрати будь-який спосіб пересування, крім міських автобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кастрюлька Показати IP 4 Квітня 2017 09:10
Стулить пельки! Ато Путен нападе!
лучанка Показати IP 4 Квітня 2017 11:22
Чого мовчите шановні лучани, тільки гряззю обливали заступників команди Романюка, а як прийшов Поліщук від Укропу то всі в рот води набрали, нехай він відмінить проїзд з 4 на 3 грн. нехай включить опалення, його вказівка на відключення. Давайте працюйте.
І так тепло Показати IP 5 Квітня 2017 13:15
Не включайте. І так тепло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus