USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани скаржаться на «нічні співи» відвідувачів кафе «Сніжинка»

31 Жовтня 2019 15:32
Мешканці багатоповерхового будинку, у якому знаходиться кафе «Сніжинка», звернулися до депутатів Луцької міської ради із проханням скоротити режим роботи закладу громадського харчування до 22-ї години.

Про це стало відомо під час засідання чергової 65-ї сесії Луцької міської ради.

Зі слів депутата Миколи Федіка, питання щодо режиму роботи кафе «Сніжинка» розглядала комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Так, зі зверненням щодо порушення громадського порядку, а також нічного шуму зі сторони захмелілих відвідувачів кафе, а також відеодоказами інцидентів, до міської ради звернулося трохи більше двадцяти лучан - мешканців прилеглої до закладу громадського харчування багатоповерхівки.

Про те, що надходили звернення відповідного характеру, підтвердили й у поліції.

Нагадаємо, у травні 2019 року на прохання власників кафе виконком Луцької міської ради продовжив режим роботи «Сніжинки» до 23-ї години. Утім, обурені містяни просять його скоротити до 22-ї години.

На це депутат Олександр Козлюк відповів, що скасувати рішення про режим роботи можна лише у випадку наявності двох порушень, які зафіксували компетентні органи. Натомість депутат Павло Данильчук відповів, що поліцейські з початку року зафіксували 13 порушень.

Так, луцькі депутати, не побачивши достатньо причин скорочувати режим роботи закладу громадського харчування, ініціативу не підтримали, проголосувавши у більшості «проти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
янеробот Показати IP 31 Жовтня 2019 15:46
вже хтось на сніжинку глаз положив.....
Луцький Охайний Хлоп Показати IP 31 Жовтня 2019 16:16
От Молодці може з того крисятнику зроблять щось Людське)
Доктор Хто Показати IP 31 Жовтня 2019 17:13
Тут два варіанти: або пити бальзам бітнера чи валерянку, або запасатись коктейлями молотова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus