USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Ногами копав»: у Луцьку квартирний конфлікт переріс в домашнє насильство

4 Листопада 2023 21:09
Брат із сестрою конфліктують через квартиру. Житлове питання обернулося справою про домашнє насильство. Лучанина Володимира звинувачують у рукоприкладстві вже не вперше. Раніше чоловікові присудили 180 годин громадських робіт: тепер він копає ями на кладовищі в Гаразджі. До суду чоловіка привела поліція.

Володимир розповів, що його привели до суду з цвинтаря. Там він працює по чотири години на день. Додав, що живе у вагончику, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чоловік поскаржився, що його не впускають до квартири. Мовляв, живе із сестрою та мамою в районі ЛПЗ.

Сестра Людмила розповіла, що брат її побив ногами: «У мене є ренгенний знімок. Ногами копав. Звідки я знаю чому? Просто так. Я мішаю йому… Мама дарствєнну на Альону написала. От причина. Це моя доця».

Прокурор нагадав чоловікові, що поліція все зафіксувала.

«Побив її співмешканець. Він це признав», – заявив Володимир.

За його словами, причина конфлікту з сестрою – квартирне питання.

«З 94-го року вона тероризує за квартиру. Вона викликає поліцію щодня на мене, бо приватизована квартира на них. Просто я воював і в мене не було прописки. А зараз на них квартира і вона мене хоче…» – пояснив Володимир.

У поліції кажуть, що такі випадки непоодинокі. З початку 2023 року на Волині скерували до суду майже півтори сотні проваджень щодо домашнього насильства. І це тільки кримінальних справ. А от адмінпротоколів про домашнє насильство за цей же період склали 3190. У справі Володимира крапку поки що не поставили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Листопада 2023 19:44
Дуже схтже, що чоловіка цілеспрямовано виживають з житлтвої площі. Підло, хитро, продумано. Зустрічав таке не раз, - і братів, і чоловіків, навіть раз мама з доцьою і зятьом рідного батька/тестя виживали...
Кент до Анонім Показати IP 6 Листопада 2023 09:17
Ну нічого, всім воздастся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus