USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани скаржаться на відстій тролейбусів і сміття під вікнами

26 Грудня 2016 17:01
Мешканці вулиці Рівненської скаржаться на незручності, пов’язані з відстоями тролейбусів біля їхніх будинків. Крім того, після таких відстоїв під їхніми вікнами лишаються купи сміття, а кондуктори навіть облаштували собі там вбиральню. Директор Луцького підприємства електротранспорту запевняє, що проводитиме профілактичні бесіди з працівниками, але перенести стоянку тролейбусів неможливо.

Про це говорили 26 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Лучани, які проживають на вулиці Рівненській в будинку №3-7 звернулись до міської ради зі скаргою, що на їхній тісній прибудинковій території розташований відстій тролейбусів, який створює низку незручностей для місцевих жителів. Через часті недотримання водіями «рогатих» дистанцій при паркуванні, місцеві водії мають незручності як з проїздом, так і з парковкою.
Крім того, кондуктори регулярно викидають сміття людям під вікна, а влітку облаштовують «вбиральню» просто в кущах біля будинків. Люди запевняють, що неодноразово намагались поговорити з працівниками ЛПЕ про взаємоповагу, проте лише наражалися на грубу лайку від останніх.
Директор підприємства електротранспорту Ігор Грицюк в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив, що уже провів профілактичну бесіду з підлеглими на цю тему та додав, що проводитиме її й надалі. Що ж до перенесення стоянки подалі від житлових будинків, то, на думку директора ЛПЕ, таке вирішення проблеми неможливе.

«Тролейбус це не автобус. Він не може стояти, де захоче. Ми маємо чітко прописаний графік та маршрут, перевірений та затверджений кількома інстанціями. Тому змінити місце стоянки наразі неможливо», - пояснює Ігор Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
щоб не Показати IP 26 Грудня 2016 17:09
скаржились ,- відмінити маршрут тролейбуса і пересадити невдоволених мешканців на маршрутку
Михайло Показати IP 26 Грудня 2016 18:38
Це скаргу подає один мешканець, але він забуває, що там не місце для парковки його особистого авто!!!! Там де стають на обід тролейбуси зона висадки пасажирів перед заправкою,там паркувати його авто заборонено!!!
Джулія Показати IP 27 Грудня 2016 10:49
А нікому не цікаво, де водії та кондуктори мають справляти природні потреби??
kek до Джулія Показати IP 27 Грудня 2016 11:43
нехай мешканці пускають за гривню до себе в туалет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus