USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На луцьких зупинках розмістять графіки руху тролейбусів

24 Березня 2021 21:48
Лучани нарікають на відсутність графіків руху тролейбусів на зупинках громадського транспорту.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцької міськради 24 березня.

Депутат Микола Федік повідомив, що до нього звертається чимало лучан, які скаржаться на відсутність графіків руху тролейбусів на зупинках громадського транспорту. Нарікають на це мешканці вулиць Глушець та Ковельська, однак, каже він, вочевидь, ця проблема в місті загальна.

Тож Луцький міський голова Ігор Поліщук видав протокольне доручення начальнику управління транспорту та зв’язку Володимиру Степанову забезпечити оприлюднення графіків руху транспорту на тих зупинках, де не встановлене інформаційне табло або «розумна зупинка».

Нагадаємо, у Луцьку триває реалізація проєкту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька» у співпраці з краєм Ліппе (Німеччина)». Зокрема, у місті має бути встановлено 9 «розумних зупинок», обладнаних підсвіткою, інформаційним табло, відеокамерою, WI-FI, сітілайтом та смітниками для роздільного збору сміття. Також на інших зупинках мають бути встановлені 22 інформаційних табло.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 25 Березня 2021 00:47
Наскільки я зрозумів з доручення міського голови "розумні зупинки" вже мають розклад руху тролейбусів. Як його можна там знайти та побачити? Одне діло бачити за скільки хвилин буде на зупинці той чи інший тролейбус, а інше - знати о котрій годині дня можна дістатися тим чи іншим тролейбусом до потрібної зупинки на потрібний час. Чи можливо лучанам тепер треба буде за розкладом їздити на "нерозумні зупинки"? Мене дійсно цікавить яким чином на розумних зупинках можна побачити графіки руху? Чи це тільки в планах?
666 Показати IP 25 Березня 2021 09:38
разве они их придерживаются? Недавно водитель троллейбуса №5, в 7.20, вырубила свой GPS и исчезла с CityCard. Зачем тратить средства на пустое?
666 Показати IP 25 Березня 2021 09:41
а вообще.. мэр молодец, старается и неравнодушный. Наверное, единственный деятельный человек на своем месте))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus