USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани відривалися під спів головного «вовка» країни – Олега Винника

8 Червня 2019 13:32
У Луцьку відбувся грандіозний концерт одного з найбажаніших для українських жінок співака – Олега Винника.

Виступ головного «вовка» країни, як ще називають Олега через велику популярність його пісні «Вовчиця», із нової концертною програмою «Роксолана» відбувся учора, 7 червня, на луцькому «Іподромі».

Концерт розпочався із невеликим запізненням, адже чекали, доки всі глядачі зайдуть на концертний майданчик, утім уже о 20:30 секс-символ української естради виконав для своїх шанувальниць та шанувальників композицію «Ангел».
Варто зауважити, що для того, аби насолодитися співом улюбленого виконавця, до Луцька з’їхалися не лише місцеві фани, а й прихильники творчості Олега з різних куточків Волині, і навіть з сусідніх областей – Рівненської та Тернопільської.
Читати ще: Луцькі «вовчиці» в очікуванні на Олега Винника

Після треку «Ангел», співак виконав для прихильників пісню «Разве можно тебя разлюбить».
До слова, сам Олег Винник щиро зізнався зі сцени, що отримав шок, коли побачив калюжі на луцькому «Іподромі» після традиційних волинських дощів:

«Чесно кажучи, я сьогодні був у великому шокові. Коли я приїхав до Луцька, то побачив тут величезні калюжі, потім їх засипали піском, потім тирсою, потім взяли на всяк випадок ще й «сінцем притрусили». Я хвилювався. Але хочу подякувати всім, хто сьогодні доклав зусиль до організації цього концерту. Це реально дуже складно. Ми не знали як буде, чи буде ця погода взагалі, утім багато хто каже, що коли Винник приїжджає, то дощі відступають. Я хотів для вас співати та молився, і просив у Бога, щоб не було дощу. І, слава богу, з’явилося сонце, і ви прийшли. Спасибі вам за це!» – подякував Олег Винник лучанам та гостям міста.
Також співак наголосив, що не зважаючи на те, що ми робимо у цьому світі, де б ми не були, завжди є люди, які постійно моляться за нас, навіть якщо не поруч – це батьки.

Опісля прозвучала композиція «Мої батьки», яку артист присвятив власним батькам, і всім батькам світу загалом.

Здивував Винник шанувальників і ліричним виконанням української пісні «Ніч яка місячна».

Не обійшлося і без знаних хітів «Вовчиця» та «Ніно», які Олег Винник виконував двічі.
Також декілька композицій для лучан заспівала бек-вокалістка Олега Винника, відома під сценічним псевдонімом Таюне.
Загалом, після завершення концерту в Луцьку, «вовки», «вовчиці» та «вовченята» ще декілька разів кликали улюбленого виконавця «на біс», не бажаючи відпускати зі сцени свого кумира.
Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 1 липня 2017 року у Луцьку відбувся концерт популярного українського виконавця Олега Винника, який був справді довгоочікуваним. Адже минулий виступ в обласному центрі Волині артист був змушений скасувати через стан здоров’я.
x
Над матеріалом працювали Вікторія Семенюк, Олександр Гаврилюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 14:20
В нашій оселі біда - згадаймо посмішку і очі хлопчика, вбитого в Переяславі. Весь масштаб трагедії ми ще не осмислили, як в краплі води це нещастя висвітлило гнилість влади, яка втрачає монополію на насилля, воно показало хитку державну конструкцію, яка тримається на підпорках непрфесіоналізму, падіння моралі...Майже в цей же час - концерт Винника...Танці і співи на фоні всього цього, як на мене, мінімум недоречні. Можливо я помиляюсь, можливо...Але прокрутивши сторінку сайту вниз, де є фото загиблого хлопчини, подивіться на його посмішку, очі. Ми втрачаємо людяність, панове! На місці секс-символа потрібно було б взяти перерву в виступах, але вочевидь "бабло побеждает добро". Не знаю, чи правий я, не знаю...Може хтось знає?
Володимир до Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 14:58
Кожен день хтось вмирає,навіть коли хлопчика того застрелили,думаю,ще не одна дитина вмерла від онкології в той день,але вам цього не розказали по тв,бо їм це не цікаво,їм цікаво використати трагічну історію хлопчика в своїх політичних цілях,і викликати суспільний резонанс,задля зміни керівництва на своїх людей.Кожен день щось трапляється,в дтп щодня гине більше людей,ніж в ато,але цю проблему так не піднімать.Так що тепер сісти і журитись нічого не робити,і когось обвинувачувати в аморальності???Не меліть дурниць!І менше телевізор дивіться-вам шкідливо!
ща до Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 15:37
Я розумію що це біда... АЛЕ НЕ В МАШТАБАХ КРАЇНИ..... У нас хлопці щодня на сході гинуть, і всім пох... ЗМИРИЛИСЬ(((
Навуходоносор до ща Показати IP 8 Червня 2019 21:23
Звичайно, не в масштабах країни, звичайно...Тільки зло неможливо міряти масштабами. Для конкретної людини воно має вселенський вимір.
ща до Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 22:35
Ви щось приймаєте, чи такий від народження?
Навуходоносор до ща Показати IP 8 Червня 2019 22:58
Звідкіля взялося стільки моральної тлі?
ща до Навуходоносор Показати IP 9 Червня 2019 13:01
Ви знаєте, прочитав ваші коментарії і відповіді під цією новиною, і розумію, що по питаннях моральної тлі то до вас. Коли ви не маєте що сказати, то переходите на образи. Сумно за вас.
! до Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 16:29
Що захотілось трішки хайпанути і на горі людей, і на концерті ?
Навуходоносор до ! Показати IP 8 Червня 2019 21:28
Ваш коментарій, шановний "!" - це елементарне збочення.
! до Навуходоносор Показати IP 8 Червня 2019 22:36
Ви як генератор випадкових чисел і слів... Самі хоть розумієте що ви несете ?
Навуходоносор до ! Показати IP 8 Червня 2019 23:06
Генератор случайных чисел - это одно из сложнейших понятий высшей математики и физики, не утруждайте себя такими иносказаниями, тут явная трескотня и перебор. Так сказать, "белый шум". Вам бы с таблицей умножения разобраться...
! до Навуходоносор Показати IP 9 Червня 2019 13:03
Як же ж вам хочеться здаватись надрозумним. А виходить слабо масковане хамство.
Анонім до Навуходоносор Показати IP 9 Червня 2019 00:00
Я думаю, если б Винник отказался от концерта ввиду гибели мальчика, и уже, к несчастью, не одного, то он стал бы рядовым участником марафона на трагедиях, который происходит сейчас в СМИ и политикуме. Имменно из-за развала всего, что еще не развалилось, каждому надо постараться оставаться на своих местах и делать свое дело. Это его работа. Такая же, как и любая другая. И тот факт, что он продолжает ее выполнять, не говорит о том, что он не скорбит или ему не жаль ребенка. Наш мир - сплошная скорбь и боль. Привнести в него немного радости - что в этом плохого?
Їван Показати IP 8 Червня 2019 15:37
Вертикальне вираження горизонтальних бажань !
Анонім Показати IP 8 Червня 2019 15:39
Білі кросівки і костюм,те ж саме що штани спортивні з полосками адідас і туфлі лаковані,одне на сцені вдіне,потім ціле село по місту ходить,тіпа модні.
! Показати IP 8 Червня 2019 16:28
Ну на вовка він то й не схожий, скоріше лис чи тхір.
Любі свині Показати IP 9 Червня 2019 00:41
А недарма "скачки" були на іподромі.... От цікаво, а в зоопарку вовчиця вила під знаменитий хіт?
Хехе до Любі свині Показати IP 9 Червня 2019 13:04
Вона родила, і зразу побігла в клітку до медведя. До Винника просто черга була...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus