USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани вибороли у Бресті кубок «за волю»

6 Січня 2015 17:00
ХІІІ-й міжнародний різдвяний турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті ветеранів футболу міста Бреста, відбувся з 2 по 4 січня у Бресті (Білорусь). У змаганнях брали участь команди з Польщі, України і Білорусії. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Делегація спортсменів Луцька на цьому турнірі представили дві командами - “Ніко- Ветеран Лучеськ” (35 років та старші) і “Політехніка” (45 років і старші).

Команда ветеранів вела боротьбу за нагороди у групі “В” разом з командами ФК “Бобри” (Мінськ) і ФК “Граніт”(Мікашевічі) і пробилася у фінальну частину.

Першу півфінальну гру з господарями ФК “Адамс” (Брест) наша команда провела не найкращим чином і поступилася своїм суперникам. У матчі за 3-4 місце з командою “Меліоратор” (Ляховичі) нашим спортсменам не вистачило наполегливості і сил. У результаті поразка і лише четверте місце. А переможцем турніру у цій віковій групі стала команда ФК “Адамс”, яка у фіналі перемогла ФК “Граніт”(Мікашевічі).

Краще виступила команда ветеранів луцького вишу у віковій групі 45 і старші. Програвши лише одну гру, а в інших - святкувавши впевнені перемоги, “Політехніка” завоювала друге місце. Третіми стали господарі - ФК“Адамс”, а перемогу, як і в минулому році святкували футзалісти мінських “Бобрів”.

На урочистому закритті міжнародного різдвяного турніру організатори нагородили срібними медалями та кубком команду “Політехніка”, а “Ніко-Ветеран Лучеськ” кубком “За волю до перемоги”.

Кращими гравцями турніру визнали Ігоря Заболотного з команди “Ніко-Ветеран Лучеськ” та Івана Козела з команди політехніків.

Кращим бомбардиром у найстаршій віковій групі став Ігор Титаренко, а кращим воротарем оргкомітет визнав - Віктора Волянського з луцької “Політехніки”. Також найдосвідченішим гравцем турніру визначили гравця лучан Петра Харахая. Вони отримали дипломи і призи від організаторів змагань.

Також подяками від Федерації футболу Брестської області і футбольного клубу “Адамс” за підтримку міжнародних спортивних зв'язків та популяризацію та розвиток цього виду спорту нагородили голову комітету по фізичній культурі та спорту Юрія Волинця і голову федерації футболу міста, граючого тренера команди “Ніко- Ветеран Лучеськ” Василя Кохановського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus