USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі – турнір з міні-футболу до дня народження Євгена Коновальця

17 Червня 2016 07:00
Змагання з міні-футболу за кубок ГО «Цивільний Корпус «Азов» Ковель», приурочені 125-ій річниці з дня народження полковника Армії УНР Євгена Коновальця, відбулися на спортивному майданчику СШ № 3.

У турнірі взяли участь 12 чоловічих команд з міст Володимира-Волинського та Ковеля, смт. Гурійська та с. Сойне Маневицького району, а саме: «Ковель Волинь», «Патріот України», «Альве», «Мілітарі», «Ковалі», «Козаки», «Володимир-Волинський», «Дрім – Тім», КФС, «Турійськ», «Прилісне» та «Олт кейтсл», - повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Змагання проходили в чотирьох групах: по три команди в кожній, за коловою системою. Переможці груп змагалися у півфіналі. Гравці продемонстрували чудову майстерність, високу техніку володіння м’ячем та неабияку волю до перемоги. Глядачі, яких зібралося чимало, палко підтримували учасників турніру.

У півфіналах зустрілися команди «Сойне» та «Козаки», «Альве» та «Мілітарі». В першій зустрічі з рахунком 1 : 0 перемогла команда «Козаки», а у другій - по пенальті 8 : 7 перемогу святкували футболісти «Альве» (основний час закінчився з рахунком 5 : 5). У грі за третє місце бронзові медалі вибороли спортсмени з села Сойне. У фінальному поєдинку команда «Альве» перемогла «Козаків» з рахунком 4 : 0.

Переможців та призерів нагородили грамотами та медалями, а команда- переможець - кубком від ГО «Цивільний Корпус «Азов» Ковель».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus