USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани виступили на гала-концерті «Ліги сміху»

2 Лютого 2016 17:21
Виступ команди «Замок Любарта» у рамках гала-концерту «Ліги сміху» можна буде побачити 27 лютого.

Як розповів капітан команди Назар Пащук, команді вдалося пройти через дуже складний відбір. Так, у першому етапі взяли участь понад 130 команд. До другого туру відібрали 50 команд, які виступали перед зірковими тренерами. Для гала-концерту обрали 19 команд. У гала-концерті кожен з зіркових тренерів зміг взяти собі по дві команди, з якими він братиме участь в сезоні.

З його слів, неважливо, на яку тематику жарт, найголовніше, щоб він був смішним. Тематичні завдання на команду чекатимуть на наступних стадіях, а у відбірковому етапі можна було жартувати на вільну тему. Загалом команда «Замок Любарта» позиціонує себе як україномовна команда з українським колоритом, жарти переважно стосуються побутової тематики, що близька та зрозуміла всім людям. Цього сезону чимало команд виступають з експериментальним гумором. У цьому зможуть переконатися глядачі 20 та 27 лютого (команду «Замок Любарта» телеглядачі побачать 27 лютого), коли транслюватимуть фестиваль в ефірі телеканалу 1+1.

Щодо планів команди на 2016 рік, Назар Пащук зауважив, що хотілося б пройти якнайдалі. Торік вдалося потрапити до ¼ фіналу «Ліги сміху» . Учасники команди сподіваються, що завдяки новому зірковому тренеру вдасться пройти далі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
bazooka Показати IP 2 Лютого 2016 23:07
Знайомий з цими колоритними гумористами.Чим чорт нешутить,бажаю успіхів і дійти до 1/2фіналу як мінімум.вболіваю за вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus