USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани змагалися на тенісному турнірі пам’яті Олексія Веремійчика

3 Лютого 2020 10:54
Учора у новому спортивному залі за ініціативи Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Луцької федерації настільного тенісу відбувся турнір з тенісу настільного пам'яті директора департаменту Олексія Веремійчика, інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Понад 50 спортсменів, друзі та колеги зібрались, аби вшанувати пам'ять керівника, спеціаліста своєї справи та просто хорошої людини, який своєю наполегливою працею зробив надзвичайно великий внесок у розвиток нашого міста.

На відкриття змагань завітали дружина Олексія Володимировича – Анна та секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

У зв'язку з великою кількістю учасників організаторами було прийняте рішення розділити їх на дві вікових групи.

У молодшій віковій категорії місця розподілились наступним чином: 1 місце – Ольховський І., 2 місце – Кириченко В., 3 місце – Жовнірук М.

Старша вікова категорія: 1 місце – Дем'янець І., 2 місце –Новицький Д., 3 місце – Будніков А.

Нагородження переможців та призерів проводила дружина Анна Веремійчик. Наприкінці організатори прийняли рішення зробити цей турнір щорічним.

Нагадаємо, Олексія Веремійчика, який 12 жовтня зник під час риболовлі на озері Люб’язь в Любешівському районі, шукали 5 днів. Його тіло знайшли 16 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus