USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани змагатимуться на V турнірі з гри «Брейн-ринг»

25 Вересня 2017 11:14
27 вересня 2017 з ініціативи управління туризму та промоції міста відбудеться V турнір із гри «Брейн-ринг» на кубок Луцького міського голови між командами навчальних закладів міста на тему «Діяльність Луцького Хрестовоздвиженського братства – яскрава сторінка в історії Лучеська й Волині».

Захід проводиться в рамках промоційної кампанії духовно-патріотичного спрямування «Я – Лучанин!» та приурочений до відзначення Всесвітнього дня туризму і з нагоди 400-річчя з часу заснування Луцького Хрестовоздвиженського братства.

Гра спрямована на популяризацію бренду Луцька серед студентської молоді, виховання любові і поваги до свого міста, виховання патріотизму, любові і гордості за рідне місто та країну, поваги до культурної спадщини свого народу, отримання і поширення позитивних знань про рідний край.

«Діяльність Луцького Хрестовоздвиженського братства – яскрава сторінка в історії Лучеська й Волині» – визначено головною темою цьогорічного заходу. Гра будe пізнавальна, насичена різноманітними фактами з історії і сучасності нашого міста, серед яких кожен знайде щось особливо цікаве для себе. Присутні матимуть нагоду не тільки вболівати за улюблену команду, а й взяти участь в розіграші призів для глядачів.

Команда-переможець «Брейн-рингу» отримає перехідний Кубок міського голови, а решта команд – дипломи та пам’ятні призи від Луцької міської ради.

Захід відбудеться в Палаці культури міста Луцька. Початок гри о 14.00. Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus