USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - брейн-ринг

13 Травня 2015 18:46
Інтелектуальний конкурс «Брейн-ринг» серед студентських команд Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбудеться 14 травня о 17:00 в Луцьку.

Метою заходу, кажуть організатори, є популяризація якісно нового формату інтелектуального дозвілля серед молоді та громади міста, а завданням – виявити місцевих ерудитів, які проявлять швидку реакцію та свій гострий розум у відповідях на питання ведучого.

Першою в бій піде студентська гвардія. А вже влітку організатори обіцяють порадувати лучан цікавити «батлами» між командами різних сфер, напрямків (представники ЗМІ, шоу-бізнесу, спорту, політики та інші).

Студенти, розмірковують організатори, - це активні люди, які завжди прагнуть розвиватись та пізнавати все нове, демонструвати свої знання, кмітливість та розважливість, саме тому первинна профспілкова організація Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки спільно з ресторацією «Брама» організовують інтелектуальний конкурс «Брейн-ринг».

Варто зазначити, що раніше інтелектуальні змагання проводились в нашому місті доволі успішно, але тривалий час цей проект був «замороженим». Відродити «Брейн-ринг – означає дати можливість молоді продемонстувати свої знання та підкреслити високий рівень обізнаності.

Запрошуються всі бажаючі вболівати за наступні команди, які представлятимуть свої факультети (інститути):

- історичний факультет, педагогічний інститут, біологічний факультет та інституту мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Переможців нагородять цінними призами.

Захід відбудеться 14 травня о 17:00 у ресторації «Брама»(пр. Соборності, 43, р-н гіпермаркету «ТамТам).
Змагатимуться студенти на 2-му поверсі на спеціальнообладнаних столах для гри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus