USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани без гарячої води не сидітимуть, - міський голова Богдан Шиба

10 Червня 2008 18:38

Як повідомляє репортер «Волинських новин», лучани не залишаться влітку без гарячої води, бо у мерії нема боргів за газ. У цьому журналістів запевнив 10 червня під час апаратної наради в мерії Луцький міський голова Богдан Шиба.
Богдан Шиба розповів, що влітку лучани не залишаться без гарячої води. За його словами, зараз ідуть серйозні дискусії щодо розрахунків за газ.
«За минулий рік міська рада виплатила всі свої зобов’язання – це близько шести мільйонів гривень різниці в тарифах на тепло і гарячу воду. Але не виділено коштів із державного бюджету і не проплачено різницю в ціні за газ, яку належить проплатити із державного бюджету. До цього часу постанова 440 КМУ не виконана і зараз газопостачальні підприємства роблять всі спроби для того, щоб зарахувати наші цьогорічні виплати і проплати замість того, що має компенсувати держава за минулий рік», - стверджує пан Шиба.
Міський голова висловив надію, що все-таки найближчі два тижні держава виконає свої зобов’язання і заплатить різницю в ціні на газ, яка становила для нашого міста за минулий рік від 11 – 14 мільйонів гривень. «Тоді ніяких проблем із розрахунками за газ у нас не буде. Поточний розрахунок за газ – сім мільйонів – також буде проведений», - зазначив Богдан Шиба.
Градоначальник заперечує інформацію, висловлену гендиректором ТЗОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександром Кропивою під час позачергової наради у п’ятницю. Тоді пан Кропива запевняв, що місто винне 29 мільйонів 640 за газ у 2008 році.
«Це абсолютна брехня. Насправді місто Луцьк за 2008 рік використало газу на 29 мільйонів 640 тисяч і 23 мільйони з них заплатило, залишилося тільки 7 мільйонів за травень – поточна проплата. Це є чистої води політика і спроба натиснути на місто, щоб воно із своїх коштів заплатило чужі зобов’язання», - резюмував Богдан Шиба.
Довідково:
У серпні 2007 року понад 80 тисяч лучан, тобто 40% населення міста, через конфлікт мерії зі скандально відомим бізнесменом Олександром Кропивою за котельню на вулиці Карбишева залишалися без гарячого водопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus