USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани добровільно позбавляються прав на якісне теплопостачання

21 Вересня 2009 12:11
Лише 40% лучан підписали договір з комунальним підприємством «Луцьктепло» про надання послуг теплопостачання на опалюваний сезон 2009-2010 року. Про це 21 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Нагадаємо, що 26 березня 2009 відбулося чергове подорожчання тарифів на послуги що надаються державним комунальним  підприємством «Луцьктепло». Потурбуватись про укладання нових угод радить лучанам начальник державної інспекції з контролю за цінами в області Тарас Куйбіда. У протилежному випадку, роз’яснює пан Куйбіда, захищати свої права, апелювати до дій працівників «Луцьктепло» або поскаржитись на несвоєчасне недобросовісне надання послуг у суді буде ні з чим.
Забезпечити своєчасне укладання договорів є прерогативою обох учасників цивільно-правових відносин, проте вести роз’яснювальну інформаційну роботу не завадило б – підкреслює керівник держінспекції контролю за цінами.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Вересня 2009 13:00
"вести роз’яснювальну інформаційну роботу не завадило б", ви шо знущаєтесь. Та вони мусять кожному лучанину розповісти: що це за договір, що конкретно буде в разі його неукладення, а головне - що зміниться коли його укласти... Це ж не 2 фірми договір укладають, це люди, яких десятки років всі обманюють, вони бояться всього нового, а тим більше підписати щось незрозуміле! Не всі ж такі "розумні" як дехто...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus