USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани налагодять «стійку комунікацію» з владою?

10 Лютого 2009 12:09
У рамках  проекту «Налагодження стійкої комунікації між місцевою владою та територіальною громадою шляхом встановлення інформаційних мультимедійних кіосків у виконавчих органах Луцької міської ради», який впроваджують виконавчий комітет міськради та Фонд Східна Європа, у місті встановили чотири інформаційні термінали. Про це 10 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької міськради, вони розташовані в адміністративному приміщенні міськради на вулиці Богдана Хмельницького,19; департаменті житлово-комунального господарства; департаменті підприємництва та у департаменті соціальної політики.
Термінали дозволять лучанам отримувати широкий спектр інформації про виконавчі органи, а також нададуть можливість встановлювати безпосередній контакт з представниками влади за допомогою текстових звернень.
Інформаційний термінал надаватиме інформацію про:структуру виконавчих органів Луцької міської ради; перелік посадових осіб та їх контактні телефони; час та місце прийому посадовими особами, а також перелік питань, що входять до їх компетенції; розклад прийому громадян представниками влади, з можливістю визначення найближчого часу прийому; інформаційні картки муніципальних послуг.
Надалі за штрих-кодом, що присвоєний, наприклад, зверненню громадянина, це й же громадянин з допомогою інформаційного терміналу зможе простежити історію документу та побачити стан його виконання та безпосереднього виконавця.
Такі електронні консультанти – це комп’ютеризовані високотехнологічні апарати у захищеному корпусі зі спеціальним програмним забезпеченням та сенсорним екраном, які можуть надавати інформацію 24 години на добу 7 днів на тиждень. Користування ним не вимагає спеціальної підготовки і навичок роботи з комп’ютером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 12:44
А навіщо вони в приміщенні міськради - нехай на вулиці десь встановлять чи в торговому центрі якомусь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus