USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Лучани прописані у будинках, яких насправді немає?

23 Червня 2009 14:03
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Дмитрук під час особистого прийому громадян визнав проблему однієї з лучанок складною. У Луцькому міськвиконкомі двічі її клопотання відхиляли, – повідомляє 23 червня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пенсіонерки, учасниці війни, вона з чоловіком-учасником бойових дій проживала у будинку на вулиці Дубнівській. Однак 8 років тому, під приводом розширення виробництва на «Луцькому автомобільному заводі» їх виселили у тимчасову квартиру по вулиці Шота Руставелі. Натомість, за словами жінки, «ЛуАЗ» мав виділити нову квартиру. Проте нового помешкання подружжя досі не отримало. Натомість клопотання про те, щоб прописати чоловіка у тимчасовій квартирі, двічі отримувало відмову з боку виконавчого комітету Луцької міської ради. Наразі учасник бойових дій прописаний у старому помешканні на Дубнівській, яке, за словами жінки, розвалене. Учасниця війни побоюється, що зі смертю чоловіка вона взагалі втратить житло. «Що мені, бомжом бути?» – спиталася старенька.
 
«Ситуація складна», – зазначив Василь Дмитрук. За його словами, він звернеться до Луцького міського голови Богдана Шиби, щоб у владі Луцька повторно розглянули цю проблему. У випадку відмови єдиним засобом вирішення ситуації заступник волинського губернатора вважає суд.
 
Електрифікація масивів нової забудови у селі Рованці Луцького району – інша проблема, з якою зверталися волиняни до пана Дмитрука. Мешканці новобудов здавали по 5 тисяч гривень на проведення електроенергії до їхніх домівок. Проте досі бажаного світла немає. У багатьох цих будинках ростуть малі діти. Василь Дмитрук доручив розібратися з питанням голові Луцької районної державної адміністрації Володимиру Демчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus