USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться губернатору на градоначальника

22 Серпня 2008 13:33
Голова Волинської ОДА Микола Романюк 21 серпня пообіцяв поспілкуватися з Луцьким міським головою Богданом Шибою щодо звернень громадян, які губернатор отримав під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У телефонному дзвінку мешканка будинку№4 на проспекті Волі поскаржилася на ведення будівельних робіт у дворі. Губернатор зазначив, що не розуміє, що спонукало міську владу дали дозвіл на цю ділянку. По-перше, дітям зовсім не лишиться місця для ігор, а по-друге – можна розширювати межі міста у сторону Ківерець. «Я б не дозволив там будувати», – висловив свою позицію Микола Романюк.
 
Другий скаржник проживає за адресою вулиця 8 Березня, 33. Будинок має проблеми, пов’язані зі старою каналізацією, яку постійно прориває. Тому осіла конструкція, і з часом споруда може просто розвалитися. А через постійну вологість мешканці перших та других поверхів страждають від комарів. У зв’язку з цим, за словами скаржниці, змушені «дихати Раптором», який у деяких людей викликає алергічну реакцію.
 
Микола Романюк запевнив, що після ефіру обов’язково зателефонує міському голові і з’ясує, яким чином можна вирішити ці питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
перехожий Показати IP 22 Серпня 2008 14:25
Мирославе Ярославовичу, у бік Ківерець багатоповерхівкам Луцька рости зась. Там літаки заходитимуть на злітно-посадочну смугу луцького аеропорту, будівництво якого ви ж самі і пробиваєте в київських кабінетах. І що буде, коли житлова інфраструктура обросте аеропорт дуже добре змалював американець артур Хейлі у своєму романі "Аеропорт". Зміст твору варто освіжити у своїй пам’яті, шановний губернаторе. І не давати поради наступати на одні ж і ті граблі. Ми ж білолиці...
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 14:26
і за неоплату боргу за гарячу воду, як мінімум 10 мільйонів що визнала міська влада, спитайте
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 16:35
...
Анонім Показати IP 23 Серпня 2008 09:28
Та хто на того Шибу не скаржиться? Ходяча самозакоханість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus