USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани виправлять брак на рівненських шляхах за власні кошти

2 Квітня 2009 12:41
Луцька фірма, яка торік улітку провела поверхневу обробку кількох вулиць Рівного, повторно проведе ремонт цих автошляхів. Про це 2 квітня інформують «Волинські Новини».
Щоправда, пише видання «ОГО», тепер вона зробить це за власний кошт, адже влада склала акт про неякісне виконання замовлення.
На поверхневий ремонт вулиць Соборної, Степана Бандери та княгині Ольги з бюджету виділили 300 тисяч гривень. Тендер виграла компанія з Луцька, але якістю робіт керівники міста та водії залишилися незадоволеними. 
«Як тільки стане тепліше, фірма з Луцька за власні кошти переробить замовлення. Адже якби все було зроблено відповідно до технології, камінчики не літали б і дороги не «облисіли» б. Покриття має бути рівномірним, швидко заповнити тріщини», – наголосив секретар Рівнеради Юрій Торгун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аlex Показати IP 2 Квітня 2009 14:32
Ви дивіться до чого вже дійшло. Коли вже закінчиться ця халява? Де контроль за якістю виконаних робіт? В Луцьку дороги відсутні, мабуть, найгірші в Україні. А тут ще безоплатно вимушені допомогати сусідам. Хто в цьому винен? Чи понесе та людина відповідальність?
Анонім Показати IP 2 Квітня 2009 15:22
2 Аlex. Де ти бачив, що буде сплачувати бюджет міста Луцька? Мова йде про приватну фірму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus