USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани «взули» у футболі зірок шоу-бізнесу. ФОТО

25 Липня 2011 11:52
У Луцьку відбулося шоу з конкурсами, футболом, танцями та співами - у місті пройшов «КІА Драйв Тур 2011».

Відбувалось дійство 24 липня з другої дня до сьомої вечора біля головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Організатори навіть подбали, аби на цей час ДАІ перекрила рух на центральному проспекті Луцька. Так, від початку проспекту Волі й до повороту на вулицю Шопена впродовж кількох годин мали право їздити лише водії, котрі тестували автівки КІА.







Оскільки корпорація КІА Motors є офіційним партнером чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012», то під час свята розіграли два сертифікати на гарантоване отримання квитків на «Євро-2012».

Крім цього, відбувалось чимало конкурсів, які проводили талісмани «Євро-2012» Славек та Славко. Відвідувачі дійства з ними фотографувались.





Більше того, усі охочі лучани мали змогу зіграти у міні-футбол із зірками українського шоу-бізнесу, котрі представляли футбольний клуб «Маестро».

За підсумками матчу перемогу здобули лучани з рахунком 5:3. Як зазначив ведучий концерту, лідер гурту ТНМК Олександр Сидоренко (Фоззі), у всіх трьох попередніх містах, які цьогоріч відвідав «КІА Драйв Тур 2011», команда «Маестро» завжди перемагала.







Завершилось дійство концертом за участь зірок українського шоу-бізнесу. Лучанам співав переможець телепроекту «Шанс» Олександр Воєвудський, учасник гурту «Павлики international» Майк Бейс, Едуард Приступа (гурт «НеДіля») та заслужений артист України Віктор Павлік.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Beautiful Days Показати IP 25 Липня 2011 15:48
... Ну ясно,що ця людина... і тут... Самопіар тупий, але дієвий,нажаль, проте для Луцька піде, не дивно...!!!
Ха! Показати IP 25 Липня 2011 16:58
А віктор павлік такий собі "кіндер-сюрприз":-)))
серж Показати IP 25 Липня 2011 19:18
А що з зірками робив котищук? навіть не так для чого ВН виставили фото на яких чувак просто пішов фоткатись з зірками))
Л А Д О М И Р Показати IP 25 Липня 2011 23:59
Ой не можу :) "Зірки" «Павлики international» - не могли щось оригінальніше придумати? Стоп, для того щоб придумати, потрібно чимось думати, але вони зірки навіщо це їм...
квн Показати IP 26 Липня 2011 09:41
взагалі то воєвудський це давній корєш котищука. ще з ранньої кавеенівської молодості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus