USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани засмічують навколишні села?

22 Жовтня 2008 15:43
Депутат Луцької районної ради Галина Міщук під час сесії Луцької районної ради підняла питання про екологічний стан на території сільських рад, що розташовані поблизу Луцька. Про це 22 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Міщук, на території Підгайцівської сільради виникло стихійне сміттєзвалище. За її словами, туди возять сміття саме з обласного центру Волині.
 
Як стверджує Галина Міщук, одного разу «на гарячому» впіймали водія, який хотів вивантажити відходи з луцького картонно-руберойдового заводу, яких «навіть у Брищі (там розташоване сміттєзвалище –  «ВН») не хотіли». Проте викликаний працівник компетентної владної структури, яка відповідає за екологію, на превелике здивування, почав розповідати водію, як саме писати пояснення, щоб мінімізувати відповідальність.
 
Депутат Галина Міщук стверджує, що проблема несанкціонованих сміттєзвалищ є актуальною не лише для Підгаєцької, а і для всіх інших приміських сільрад Луцького району.
 
Голова Луцької районної ради Богдан Прус у відповідь на депутатське звернення пані Міщук пообіцяв, що ці питання будуть розглядати під час засідання однієї з постійних депутатських комісій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій ДУДИЧ Показати IP 23 Жовтня 2008 09:45
про розвиток туризму: можна організувати непоганий туристичний маршрут по смітниках області і Луцька для іноземців, з протигазами і ОЗК :) догосподарювались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus