USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин став віце-президентом Всеукраїнської ради голів ОСББ

4 Квітня 2017 23:46
Віце-президентом новоствореної Всеукраїнської ради голів ОСББ став голова ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук.

Установчі збори нової організації відбулися у вівторок, 4 квітня, пише Волинь24.

Того ж дня відбулася зустріч представників новоствореної Ради з Віце-прем'єр-міністром України Геннадієм Зубком.

Як розповів Роман Бондарук, до Ради увійшли представники 14 регіональних асоціації ОСББ. Очолила Раду Наталія Олійник – фахівець комунальної реформи в Україні, колишній засновник Національної ради підтримки розвитку ОСББ при Кабміні.

«Рада ставить на меті відстоювати інтереси українських ОСББ на урядовому і парламентському рівні. Одне з перших завдань – добитися прийняття низки законів для втілення в Україні комунальної реформи - Закону про комунальні послуги, Закону про комерційний облік комунальних послуг, Закону про енергетичні паспорти будинків тощо», - пояснив Роман Бондарук.

«В робочих групах при уряді і парламенті, які працюють над комунальною реформою, багато компетентних і освічених людей. Але мало таких практиків, якими є представники ОСББ українських міст. Саме вони знають реалії української комуналки, проблеми енергозбереження, фінансування, стосунків з владою тощо. Тепер, завдяки створенню Всеукраїнської ради голів ОСББ урядовці та нардепі краще «чутимуть» нас – тих, хто не перший рік «б’ється» над реформуванням ЖКГ», - каже Роман Бондарук.

Інша місія Всеукраїнської Ради голів ОСББ – організувати навчання представників ОСББ в українських містах. А також – на базі підрозділів Ради організувати Центри енергозбереження.

«По суті, будемо на всеукраїнському рівні реалізовувати той луцький досвід, який здобув обласний центр Волині у справі творення ОСББ і енергозбереження», - пояснив Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тарас Показати IP 5 Квітня 2017 06:39
Хто це чудо туди делегував? На яких зборах це вирішино? Проходімцем був так і залишився!!!
Ну ну Показати IP 5 Квітня 2017 06:49
Як ті грантоїди заманали.....Згорів сарай, гори і хата.
34 Показати IP 5 Квітня 2017 07:10
Аферист Рома все рветься куди не будь , він же в питаннях осбб цілковитий нуль
ОСББ Показати IP 5 Квітня 2017 08:22
Біля Зубка "покрутився",а там і Саботюк оди проспівала-ось і посада.За які "внески"реформує ЖЕКи,і взагалі чим він займається.НІЧИМ."Сиджу собі на комині,а шо мені".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus