USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучанин відсвяткував 104-й день народження

15 Січня 2014 13:28
Лучанин Недбайло Сильвестр Сергійович учора, 14 січня, відзначив 104-у річницю від дня народження. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Сам довгожитель поділився із журналістами секретами, які допоможуть зберегти здоров’я на довгі літа: «Не курив, не пив, не переїдав, не крав, а працював багато».

Донька Сильвестра Недбайла Анна, з якою проживає іменинник, розповіла, що її батько багато працював, визволяв нашу землю від німецько-фашистських загарбників. Народився він 14 січня 1910 року в селі Луковичі Іваничівського району Волинської області. Працював механізатором, сторожем, його трудовий стаж становить 37 років. Він - інвалід Великої Вітчизняної війни. Сильвестр Сергійович має

двох дітей, чотири онуки та сім правнуків. Сильвестр

Недбайло з родини довгожителів: його дідусь з бабусею дожили до ста літ, а батьки - до 98-ми. Ще донька розповіла, що

Сильвестр Сергійович - доброзичлива людина, багато безоплатно допомагав односельчанам, ніколи не сварився

і завжди був чимось зайнятий.

З поважною датою лучанина привітав заступник директора департаменту соціальної політики Олег Главацький, побажав йому міцного здоров’я, радості, миру, злагоди, доброго настрою та вручив грошову допомогу у розмірі 1000 гривень, яку виділено з міського бюджету.

Представник міської влади запевнив, що наступного року обов’язково приїде привітати Сильвестра Сергійовича з ювілеєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віка Показати IP 15 Січня 2014 13:57
з таких беремо приклад. Шана і багато років життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus