USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин встановив рекорд України з пауерліфтингу

1 Квітня 2016 20:00
Двоє волинських спортсменів здобули нагороди на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору.

Вадим Гречко у ваговій категорії 82,5 кілограма посів друге місце в триборстві, відставши від лідера лише на 2,5 кілограма. У жимі лежачи Вадим теж виборов срібло – результат становив 130 кілограмів. Ще одним досягненням спортсмена на рівненських стартах було оновлення рекорду України у присіді – 210 кілограмів.
У категорії 90 кілограмів перемогу здобув Анатолій Гречко. Це вже одинадцятий тріумф Анатолія на чемпіонатах України. Зазначимо, що йому вже 48 років.
Готує спортсменів вже десять років Заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хомяк. Він виступ своїх підопічних оцінює лише на «четвірку», жартуючи, що ще нікому не давав «п’ятірку».

«Найбільше мені подобається в цих хлопцях їхній бойовий характер. На змаганнях вони справжні бійці. Ні один, ні другий ніколи не пасують. А йдуть до останнього. Скільки ми попередньо заплануємо, стільки вони піднімають. Впевнено вони виступають і на міжнародних змаганнях», - розповів тренер.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ ЮНІОР ВИБОРОВ БРОНЗУ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яструб В.М. Показати IP 1 Квітня 2016 20:06
Я горжусь вами ,- ви гордість нашого краю ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus