USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин завоював срібло на етапі Кубка України з баскетболу 3x3

1 Лютого 2022 17:49
Луцький баскетболіст Максим Дейна у складі львівської команди «Львів-КІВС-КРАМАРЛТД» посів друге місце на четвертому етапі Кубка України з баскетболу 3x3.

Загалом участь в четвертому етапі, який відбувався у Львові, взяло участь 18 команд, які були поділені на шість груп. Львів’янам у складі з Дейною вдалося дістатися фіналу.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини баскетболіст розповів, що турнірний шлях був доволі цікавим.

«У групі ми одну гру виграли, а іншу програли, однак за рахунок більшої кількості очок за суперників з першого місця пройшли в чвертьфінал. У півфіналі ми перемогли «Кельтів», вийшовши у фінал. У фінальній грі ми зійшлися з «Житомир-ЖКК», боротьба на майданчику була доволі рівною, але, на жаль, ми програли на одне очко (19:18) та посіли друге місце», – повідомив Максим Дейна.

Нагадаємо, у серпні минулого року Максим Дейна покинув місцевий баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет», який виступає у Вищій лізі. Зараз лучанин захищає кольори «Львів-КІВС-КРАМАРЛТД» у Першій лізі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus