USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин Борис К. не завдав синові смертельних ушкоджень, а вбив його

29 Липня 2008 17:23
70-річному мешканцю міста Луцька Борису К., який заподіяв смерть рідному синові Леоніду і потай похоронив його в лісі, пред’явлено звинувачення за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Про це повідомив «Волинським Новинам» журналіст Олександр Некрот.
Нагадаємо, як уже інформували «Волинські Новини», 21 липня в одному із сіл Луцького району Борис К. під час сімейного скандалу завдав 43-річному синові ударів по голові кухонною дощечкою, потім накинув йому на шию мотузку й душив, а вже бездиханне тіло Леоніда затягнув до лісу і надійно поховав. 26 липня пенсіонер написав явку з повинною.
Попередньо проти Бориса К. було порушено кримінальну справу за ст. 121 ч.2 – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. Проте згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть Леоніда К. настала від задушення. Отож, кримінальну справу перекваліфіковано за ст. 115 ч.1 КК України – умисне вбивство. Громадянину пред’явлено звинувачення, слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Липня 2008 01:29
це жахливо..*(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus