USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин навчається в міжнародній школі барменів

1 Жовтня 2008 09:11
Бармен боулінг-клубу «Zefir» Володимир Цись навчається в міжнародній школі барменів «Планета Z», випускники якої є одними з найкращих майстрів барної справи в світі. Про це пан Цись розповів у коментарі «Волинським Новинам».
Аби потрапити в міжнародну школу барменів «Планета Z», непотрібно проходити спеціальної процедури. За словами пана Цися, основне для початку навчання –бажання стати професіоналом та любити цю справу. Сама школа – тренінг-центр, де проводиться навчання барменів.
Вже за місяць слухачі курсів отримують знання з історія барної справи, правильність подачі напоїв, міксології (правильне змішування напоїв), флайрінг (жонглювання предметами бару), вживання напоїв, підтримки розмови з клієнтами.
По закінченню навчання, бармен отримує міжнародний диплом, який визнаний у багатьох країнах Європи та Америки і дозволяє працювати в іноземних клубах та барах. Вартість навчання, за словами пана Цися, становить три тисячі гривень.
У подарунок бармен отримує професійний шейкер (ємність, де змішують коктейлі), футболку та можливість продегустувати всі напої, які робляться під час навчання. Група, до якої входить луцький бармен, налічує два десятки учнів (переважно із країн колишнього СРСР).
Така школа існує лише в Києві, не маючи філій у регіонах. Пан Цись пояснив, що при створенні регіональних відділів рано чи пізно з’являється «халтура». Однак випускники «Планета Z» створюють власні навчальні заклади в різних областях України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus